Binali Yıldırım Eşi Semiha Yıldırım ile Birlikte Akseki Ormanalı Abdullah ve Nerime Turan... - Son Dakika
Güncel

Binali Yıldırım Eşi Semiha Yıldırım ile Birlikte Akseki Ormanalı Abdullah ve Nerime Turan...

- Ziyaretten detaylar Binali Yıldırım'ın TRT Sanatçısı Aylin Şengül Taşcı'nın söylediği türküye eşlik etmesi Binali Yıldırım ve Eşi Semiha Yıldırım'ın Selma Selçuker ile birlikte pasta kesmesi İSTANBUL - AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Eşi Semiha Yıldırım...

23.03.2019 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Ziyaretten detaylar

Binali Yıldırım'ın TRT Sanatçısı Aylin Şengül Taşcı'nın söylediği türküye eşlik etmesi

Binali Yıldırım ve Eşi Semiha Yıldırım'ın Selma Selçuker ile birlikte pasta kesmesi İSTANBUL - AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Akseki Ormanalı Abdullah ve Nerime Turan Huzurevini ziyaret etti.

Yıldırım ziyareti sırasında 92 yaşında ki gazeteci Selma Selçuker'in yaş kutlamasınada katıldı. Yaş günü pastasını Selçuker ile birlikte kesti. Yıldırım ardından TRT Sanatçısı Aylin Şengül Taşcı tarafından verilen mini bir konseri eşi Semiha Yıldırım ile birlikte dinledi.

Yıldırım daha sonra geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Ayşen Guruda'nın ablası Ayten Erman'a da başsağlığı diledi.

Binali Yıldırım Eşi Semiha Yıldırım ile Birlikte Akseki Ormanalı Abdullah ve Nerime Turan...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Binali Yıldırım Eşi Semiha Yıldırım ile Birlikte Akseki Ormanalı Abdullah ve Nerime Turan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement