Binali Yıldırım'ın 23 Haziran seçimi sonrası ilk mitingi: Sizleri özlemişim - Son Dakika
Güncel

Binali Yıldırım'ın 23 Haziran seçimi sonrası ilk mitingi: Sizleri özlemişim

23 Haziran İBB Başkanlığı seçimini kaybeden Binali Yıldırım, açılışlar yapmak için gittiği İzmir'de "Hizmetimiz devam edecek. Sizleri özlemişim" dedi.

22.07.2019 13:47  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini rakibi Ekrem İmamoğlu'na kaybeden Binali Yıldırım, açılışlar yapmak ve temaslarda bulunmak için İzmir'e gitti. Yıldırım, "Sizleri çok yorduk, ayrı kaldık. Hasretimiz bugün bitti ve bugün yine beraberiz" diye konuştu.

Binali Yıldırım, açışlar yapmak ve temaslarda bulunmak üzere bugün İzmir'e gitti. Yıldırım "Gençliğin kankası Binali Başkan" ve "Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakanı" pankartlarıyla karşılandı.

Binali Yıldırım'ın 23 Haziran seçimi sonrası ilk mitingi: Sizleri özlemişim

"SİZLERİ ÇOK YORDUK, AYRI KALDIK"

Kendisini karşılayan halka "Sizleri özlemişim" diyen, seçimlerden dolayı ayrı kaldıklarını belirten Yıldırım, "Sizleri çok yorduk, ayrı kaldık. Hasretimiz bugün bitti ve bugün yine beraberiz" dedi. "Bugün aylar sonra İzmir'e geldik. Nerede olursak olalım, hangi konumda olursak olalım her zaman İzmir bizim kalbimizdedir. İzmir bizim gönlümüzdedir." diyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmir'e hizmetimiz devam edecek. Kınık'ta hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Genel başkanımızın liderliğinde inşallah bundan sonra seçimsiz dört yıl boyunca, birlikte İzmir'i geliştireceğiz. Türkiye'nin kalkınması için, ekonomisinin çok daha iyi konuma gelmesi için, büyümesi için, adalet için, huzur ve güvenlik için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Binali Yıldırım'ın 23 Haziran seçimi sonrası ilk mitingi: Sizleri özlemişim
Binali Yıldırım\'ın 23 Haziran seçimi sonrası ilk mitingi: Sizleri özlemişim

Son Dakika Güncel Binali Yıldırım'ın 23 Haziran seçimi sonrası ilk mitingi: Sizleri özlemişim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement