Bingöl Bakan Kaya Solunum Hastası Minik Aytaç'a Jeneratör Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Bingöl Bakan Kaya Solunum Hastası Minik Aytaç'a Jeneratör Hediye Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatı ile Bingöl'ün Karlıova ilçesinde solunum cihazıyla yaşayan dwon sendromlu Aytaç Yasin Demir'in elektrik kesintileri nedeniyle sağlık sorunları yaşadığı haberleri üzerine minik Aytaç'a jeneratör hedeyi etti.

20.04.2018 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatı ile Bingöl'ün Karlıova ilçesinde solunum cihazıyla yaşayan dwon sendromlu Aytaç Yasin Demir'in elektrik kesintileri nedeniyle sağlık sorunları yaşadığı haberleri üzerine minik Aytaç'a jeneratör hedeyi etti. Karlıova ilçesinde yaşayan 2 yaşındaki dwon sendrolumlu ve felç hastası Aytaç Yasin Demir, solunum cihazına bağlı yaşaması ve yaşanan elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenmesine yönelik çıkan haberler üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, devreye girerek, aileye jeneretör alınması için talimat verdi. Bingöl Aile ve Sosyal Politilar İl Müdürlüğü ekipleri, Aytaç'ın ikamet ettiği eve gelerek aileye minik Demir'in elektrik kesintileri karşısında sıkıntı yaşamaması için jeneretörü teslim etti.

Çocuğu için gönderilen jeneratöre teslim alarak yetkililere teşekkür eden baba Murat Demir, "Yaşadığımız elektrik sıkıntısının basına çıkmasından sonra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanılığı tarafından bize bir jenratör teslim edildi. Çocuğumun tedavisinin sorunsuz bir şekilde devam etmesine vesile olan Sayın Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya'ya, Bingöl Valimize, Karlıova Kaymakamımıza ve Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan'a bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Bingöl Bakan Kaya Solunum Hastası Minik Aytaç\'a Jeneratör Hediye Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl Bakan Kaya Solunum Hastası Minik Aytaç'a Jeneratör Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi
    12:58 YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yapılan itiraz başvurularını değerlendirmeye devam ediyor. Bugüne kadar 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar veren YSK, kesin seçim sonuçlarını ilan etmek için itirazları karara bağladıktan sonra açıklayacak. Yenilenmesine karar verilen yerlerde seçimler 2 Haziran'da gerçekleştirilecek.

  • Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok farklı mekan ve bina kontrol edildi. Ayrıca, bin 256 kişi sorgulandı ve 226 servis aracı denetlendi. Denetimler sonucunda bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    12:55 MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP ilçe başkanı Yakup Macan ve AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Nisan ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Göksel, Cumhur İttifakı'nın Bigadiç'te güzel işler başardığını ve birlikte güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.


Advertisement