Bingöl Belediyesinden hizmet pasaportuyla yurt dışına gidenlerle ilgili açıklama Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Bingöl Belediyesinden hizmet pasaportuyla yurt dışına gidenlerle ilgili açıklama Açıklaması

Bingöl Belediyesinden hizmet pasaportuyla yurt dışına gidenlerle ilgili açıklama Açıklaması

Bingöl Belediyesi, "Çevreye Duyarlı Bireyler Projesi" kapsamında hizmet damgalı (gri) pasaportla yurtdışına giden ve geri dönmeyenlerle ilgili kendilerine yönetilen iddiaları yalanladı.

20.04.2021 16:23  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Belediyesi, "Çevreye Duyarlı Bireyler Projesi" kapsamında hizmet damgalı (gri) pasaportla yurtdışına giden ve geri dönmeyenlerle ilgili kendilerine yönetilen iddiaları yalanladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, son günlerde bir dernek tarafından hazırlanan ve Malatya Yeşilyurt Belediyesi işbirliğiyle yürütülen "Çevreye Duyarlı Bireyler" projesi kapsamında gri pasaportla yurtdışına giden ve geri dönmeyenlerle ilgili haberlerin ulusal, yerel ve sosyal medya organlarında sıklıkla paylaşıldığı anımsatıldı.

Söz konusu haber ve paylaşımlar üzerinden Bingöl Belediyesine yönelik asılsız ve mesnetsiz ithamlarda bulunulduğu belirtilen açıklamada, "Kamuoyu bilmelidir ki, Bingöl Belediyesinin bu proje ve soruşturma konusu olaylarla hiç bir ilgisi bulunmamaktadır." denildi.

Bahse konu projenin bugüne kadar belediye meclisinde gündeme gelmediği gibi bu doğrultuda alınan hiçbir meclis kararı veya hayata geçirilen hiçbir projenin olmadığı aktarılan açıklamada, şunlar yer aldı:

"İddiaların merkezinde yer alan Ali Ayrancı'nın Belediyemiz personeli olması üzerinden kurumumuzun itham edilmesi ve zan altında bırakılmasını kabul edilemez buluyor, olayın gündeme gelişinin hemen akabinde ilgili personel hakkında soruşturma başlatılıp, görevden uzaklaştırılmıştır. Yine bu personelin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde çalıştığı ve buna bağlı ileri sürülen çeşitli iddialar da tamamen asılsızdır. Bahse konu personel İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde değil uzunca zamandır Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmaktaydı. Başta belediyemiz olmak üzere ilimiz üzerinden yürütülen kirli ve bir o kadar mesnetsiz propagandalara itibar edilmemesini diliyor, bireysel suçların kurumlara ve topluma mal edilmemesi gerektiğinin altını çizmek istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bingöl Belediyesinden hizmet pasaportuyla yurt dışına gidenlerle ilgili açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement