Bingöl'de "Sosyal Güvenlik Haftası" Çeşitli Etkinlikler İle Kutlanacak - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de "Sosyal Güvenlik Haftası" Çeşitli Etkinlikler İle Kutlanacak

Bingöl\'de "Sosyal Güvenlik Haftası" Çeşitli Etkinlikler İle Kutlanacak

Bingöl Sosyal Güvenlik İl Müdürü Muzaffer Çakar, 16-22 Mayıs "Sosyal Güvenlik Haftası" nedeniyle bir dizi çalışmalar yapılacağını belirtti.

13.05.2016 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de her yıl kutlanan 16-22 Mayıs "Sosyal Güvenlik Haftası" bu yılda çeşitli etkinlikler ile kutlanacak. Bingöl Sosyal Güvenlik İl Müdürü Muzaffer Çakar, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle sosyal güvenlik bilincinin arttırılmasına yönelik kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile ilk ve orta öğretim okullarında bazı etkinliklerin yapılacağını belirtti.

5502 sayılı kanunun 16 Mayıs 2006 tarihinde kabul edilmesi nedeniyle her yıl bu günü kapsayan haftanın "Sosyal Güvenlik Haftası" olarak kutlanmasının gelenek haline getirildiğini belirten Çakar, "Kurum olarak sosyal güvenliği paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramını toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızın yeni yasalarla ortaya çıkan hak ve yükümlükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da 16-22 Mayıs 2016 tarihleri arası "Sosyal Güvenlik Haftası" olarak kutlanacaktır.

16 Mayıs saat 09:00'da Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayacak olan Sosyal Güvenlik Haftasında protokol ziyaretleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları ziyaret edilerek hafta ile ilgili bilgiler paylaşılacaktır." dedi.

Haber: Rıdvan ORTAKAYA

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bingöl'de 'Sosyal Güvenlik Haftası' Çeşitli Etkinlikler İle Kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement