Binlerce Kişi Yeni Yıla Uludağ'da "Merhaba" Dedi - Son Dakika
Yerel

Binlerce Kişi Yeni Yıla Uludağ'da "Merhaba" Dedi

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ, dün akşam, günübirlik tatilcilerle birlikte binlerce kişiyi ağırladı.

01.01.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ, dün akşam, günübirlik tatilcilerle birlikte binlerce kişiyi ağırladı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Oteller bölgesindeki tesislerinde kalan 5 bin kişi ve günübirlik gelenlerle birlikte 6 binden fazla kişi, yeni yıla Uludağ'da "merhaba" dedi.

Tatilcilerin yüzlerce araçla çıktığı Uludağ'da otellerin eğlence yerlerinde ve kar üzerinde yeni yılı karşılayan binlerce kişi sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Güney Marmara Turistik Otelciler Birliği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren, oteller başta olmak üzere bölgedeki konaklama tesislerinin yatak kapasitesinin dolduğunu söyledi.

Kar kalınlığının kayak için elverişli kalınlığa ulaşması, yılbaşı ve hafta sonunun denk gelmesiyle Uludağ'ın en yoğun günlerinden birini yaşadığını ifade eden Beceren, bu yoğunluğun otelcilerin yüzünü güldürdüğünü belirtti.

Uludağ'ı tercih edenlerin evlerine mutlu döneceğini söyleyen Beceren, "Kar yağışı başladı ve Uludağ'da muhteşem bir görüntü var. Kış turizminin önemli merkezinde insanlar 1 Ocak gününü de dolu dolu geçiriyor. Bugün ayrılanlar olacak ancak yeni tatilciler gelmeye başladı" dedi.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Binlerce Kişi Yeni Yıla Uludağ'da 'Merhaba' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement