"BİPOLAR" Şarkı Oldu! - Son Dakika
Güncel

"BİPOLAR" Şarkı Oldu!

Ebru Aydın, "Ebru Aydın Bipolar featuring Genco Arı" adlı single albümü ile on yıl aradan sonra yeniden müzikseverlerle buluştu.

11.07.2018 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun bir aradan sonra yeni teklisi "Bipolar"ı müzikseverlerin beğenisine sunan Ebru Aydın, şarkısının klibini de Kıbrıs'ta çekti. Genco Arı ile birlikte yaptığı şarkısıyla, psikolojide 'sık ve kontrolsüz duygu durum bozukluğu' olarak tasvir edilen bipolarlığı ilk defa bir şarkıya konu eden Ebru Aydın, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak.

Dört yıl Tarkan'ın, ardından Zerrin Özer'in vokalistliğini yaparak müzik dünyasına adım atan Ebru Aydın, ilk albümü "Son Verdim" i 1998'de, ikinci albümü "Müsaadenizle" yi ise 2008 yılında çıkarmıştı. 1991'den beri profesyonel müzik hayatını devam ettiren şarkıcı, cazdan pop müziğe uzanan geniş yelpazesini de yıllardır sahne çalışmalarıyla müzikseverlerle buluşturmuştu.

Yeni teklisi "Bipolar" için ünlü iletişimci Özgür Aras'ın prodüktörlüğünde harekete geçen Ebru Aydın; söz, müzik ve düzenlemede Genco Arı'nın imzasını taşıyan şarkısını "Ebru Aydın Bipolar featuring Genco Arı" ismiyle çıkardı.

Şarkının klibi Kuzey Kıbrıs 'da Çağrı Beyaz yönetiminde çekildi. Çok eğlenceli geçen klip çekimlerinde Ebru Aydın'a ayrı ayrı meslek gruplarından 10 kadın eşlik etti.

Türkiye 'de ve Kuzey Kıbrıs sahnelerinde performans sergileyen ve halen Kıbrıs'ta yaşamını sürdüren Ebru Aydın, yaz aylarında sevenleriyle yapacağı beach turnesi ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'BİPOLAR' Şarkı Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement