Sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi

Sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde aralıklarla yağan yağmur akşam saatlerinde sağanak şekilde yağınca sokak ve caddeler göle döndü.

29.12.2021 18:21  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde aralıklarla yağan yağmur akşam saatlerinde sağanak şekilde yağınca sokak ve caddeler göle döndü. Bodrum Belediye ekipleri teyakkuza geçti.

Bodrum'da sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi. Yaklaşık 20 dakika boyunca sağanak şekilde yağan yağmur hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Bodrum Belediyesi kırmızı alarım

Metoroloji müdürlüğünden gelen uyarıların ardından Bodrum Belediyesi teyakkuza geçirdi. İlçenin her köşesinde belediye ekipleri oluşabilecek su taşkınına karşı önlemler aldı. Yağış sonrası; Bodrum'da Belediye Temizlik İşleri, Fen İşleri, Zabıta, Destek Hizmetleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sahada görev başındaydı. Yalıkavak, Ortakent, Dirmil, Kızılağaç Mahallelerinde yağmur suyu ile birlikte akan ve trafiği tehlikeye düşüren kaya ve toprak yığınları anında temizlenirken mazgalların tıkanmasına neden olan çöp, yaprak ve diğer nesnelere de müdahale edilerek normale döndürüldü.

Sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement