Bir Aşk Hikâyesi'nde Sürprizler Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Bir Aşk Hikâyesi'nde Sürprizler Başlıyor

Bir Aşk Hikâyesi\'nde Sürprizler Başlıyor

"Bir Aşk Hikâyesi' 2 Nisan Salı gününden itibaren saat 20.30 itibariyle ekrana gelecek.

02.04.2013 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayınlandığı ilk bölümüyle büyük ilgi gören ve FOX TV'de izleyicisiyle buluşan "BİR AŞK HİKÂYESİ' 2 Nisan Salı gününden itibaren saat 20.30 itibariyle ekrana gelecek.

Yapımcılığını MF Yapım'ın (Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan) yaptığı, Barış Yöş tarafından çekilen, başrollerinde Seçkin Özdemir, Damla Sönmez, Zuhal Olcay, Yamaç Telli ve Elçin Sangu rol aldığı "BİR AŞK HİKÂYESİ" ilk bölümünden itibaren izleyenleri ekrana bağladı.

Makbule Kosif, Zehra Güleray, Pınar Uysal ve Funda Çetin tarafından yazılan "BİR AŞK HİKÂYESİ' nin ikinci bölümü yine sürprizlerle başlayarak tansiyonu yukarı taşıyacak.

2. BÖLÜM ÖZETİ:

Korkut Ali büyük bir sırrın kapısında!

Korkut Ali annesini aramak için bir televizyon programına çıkmıştır. Program ona hiç tahmin etmediği bir gerçeğin kapısını aralar. Bambaşka bir dram beklemektedir onu. Bu durum acısını daha da artırırken annesine de giderek yaklaşmaktadır. Diğer tarafta Tolga ve Eda aşkında da sular durulmaz. Ceylan karşılıksız aşkının acısını bir yana bırakmış, Tolga'nın mutluluğu için çırpınmaktadır. Bu yüzden babasının son günlerdeki garip haline dikkat edemez bile. Korkut Ali ise yıllar önce bırakıldığı yetimhanenin kapısından içeri girerken, hayatının aşkına ve her şeyden önemlisi annesinin büyük gerçeğiyle karşılaşacağının farkında bile değildir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Aşk Hikâyesi'nde Sürprizler Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement