"Bir Avuç Deniz" Smart Sinetürk'de! - Son Dakika
Güncel

"Bir Avuç Deniz" Smart Sinetürk'de!

"Bir Avuç Deniz" Smart Sinetürk\'de!

"Bir Avuç Deniz" 06 Ocak'ta, saat 20:30'da sadece Smart SineTürk'te ekranlara gelecek.

04.01.2012 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema salonlarında gösterime girdiğinde sinema severler tarafından büyük beğeni ve ilgi toplayan "Bir Avuç Deniz" 06 Ocak'ta, saat 20:30'da sadece Smart SineTürk'te ekranlara gelecek.

D-Smart yine bir ilke imza atarak, Smart Sinetürk'de TV seyircisiyle ilk kez buluşturduğu "Bir Avuç Deniz" filmini, 06 Ocak Cuma akşamı yayınlayacak.

10 yıldır reklam sektöründe pek çok reklam filminin yönetmenliğini yapmış olan Leyla Yılmaz'ın ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi olan ve vizyona girdiğinde sinemaseverlerin büyük ilgisini çeken "Bir Avuç Deniz"i TV seyircisi ile ilk kez yeni yılın birinci gecesi buluşturan Smart SineTürk, filmi kaçıran ya da yeniden izlemek isteyenleri 06 Ocak akşamı yine ekran başına toplayacak.

Hayatın içinden, sıcak ve çarpıcı olayların tüyler ürpertici sahnelerle pekiştirildiği filmde; iş hayatı başarılı, yakışıklı ve zengin, fakat hayatın önüne sunduklarını olduğu gibi kabul etmiş biri olmasından dolayı mutsuz olan Mert (Engin Altan Düzyatan) ve kendisinden çok farklı karakter özellikleri taşıyan, bazen huzur veren sevgi dolu bir melek, bir anda dalgalanıp öfke kusan bir hırçın, özgür ve sıradışı olan Deniz (Berrak Tüzünataç) ile karşılaşır.

Titiz ve detaycı evlat sevgisiyle dolu olan annesi Rana (Ayda Aksel), Mert'in üzerine fazlasıyla düşer. Rana'ya nazaran daha az kuralcı ve bazen gülüp geçmesini bilen Cengiz (Can Gürzap) ise oğlunun en iyi yere gelmesini isteyen şefkatli bir babadır. Bu durumdan sıkılıp, boğulan Mert, kendini Deniz'in derin sularına bırakır. Deniz, tüm samimiyeti ve sıcaklığı ile Mert'i içinde bulunduğu dünyadan alır ve kendi dünyasına götürür. Hayatına farklı bir renk getiren bu farklı ruha aşık olan Mert, alıştığı hayatından vazgeçmek üzere olduğunu anlayınca paniğe kapılır. Olaylar, Rana'nın, Mert'in yaşadığı gelgitlere kayıtsız kalamayışı ile daha çok hareketleniyor.

New York City int Film Festivalinde en iyi film, en iyi kadın oyuncu, en iyi kurgu, en iyi görüntü ödülü alan "Bir Avuç Deniz"'in başrollerini, Engin Altan Düzyatan ile Berrak Tüzünataç paylaşıyor. Filmde, usta oyuncular Ayda Aksel, Can Gürzap ve Zeynep Özder, Tuğrul Tülek, Ahu Yağtu gibi son dönemde parlayan isimler de rol alıyor. Güçlü senaryosu kadar muhteşem görüntüleri ve profesyonel yaklaşımı ile de dikkat çeken "Bir Avuç Deniz"i izlemek isteyenler 06 Ocak Cuma akşamı, saat 20:30'da D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk'e kilitlenecek.

Yapım: 2011-Türkiye

Tür: Dram, Romantik

Yönetmen: Leyla Yılmaz

Senaryo: Leyla Yılmaz

Oyuncular: Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan, Zeynep Özder, Ayda Aksel, Can Gürzap, Ahu Yağtu

Süre: 117 dakika

Özet: Mert (Engin Altan Düzyatan), büyük bir sevgi ve ilgiyle, ailesinin koyduğu kalıplar içinde yetiştirilmiş başarılı bir iş adamıdır. Annesi Rana Hanım ve babası Cengiz Bey'in "en büyük eserimiz" diyerek gurur duydukları Mert, hep ailesinin istediği gibi biri olmak için yaşamıştır.

Uzun yıllar Amerika'da okuyan ve çalışan Mert (Engin Altan Düzyatan), şirketin Türkiye yöneticisi olmak üzere İstanbul'a döner. Çocukluk arkadaşları Bora (Tuğrul Tülek) ve Bora'nın eşi Aylin (Ahu Yağtu) ile birlikte bir tekne turuna çıkar. Geziye Göcek'te, Mert'in kız arkadaşı Dilek (Zeynep Özder) katılır. Grup keyifli bir tatil geçirirken bir gün teknelerine İstanbul'un en varlıklı ailelerinden birinin kızı olan Deniz (Berrak Tüzünataç) gelir.

Deniz'in alaycı ve pervasız havası Mert'i etkiler. O güne dek hep kontrollü bir yaşam süren ve ailesinin çizdiği rotada giden Mert, kendini sorgulamaya başlar ve bir avuç denizin içinde cesur özgür ruhu keşfeder.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bir Avuç Deniz' Smart Sinetürk'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement