Bir ayda dördüncü siyanür intiharı: CHP eski Gençlik Kolları Başkanı intihar etti - Son Dakika
Güncel

Bir ayda dördüncü siyanür intiharı: CHP eski Gençlik Kolları Başkanı intihar etti

Son bir ayda yaşanan üç siyanürlü intiharın ardından Antalya'da da eski CHP Döşemealtı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren D., siyanürle intihar etti.

29.11.2019 08:04  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, eski CHP Döşemealtı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren D. (30), aracının yanında ölü bulundu. Arkadaşlarına intihar edeceğine dair mesaj gönderen Eren D.'nin aracının camına siyanürle intihar ettiğine ilişkin not astığı kaydedildi.

Olay, saat 21.00 sıralarında, Döşemealtı'da meydana geldi. Muratpaşa ilçesinde tespih dükkanı bulunan ve takı tamiratı yapan Eren D., hafif ticari araçla Döşemealtı- Korkuteli yolundaki ormanlık alana geldi. Eren D., iddiaya göre, burada arkadaşlarına cep telefonundan intihar edeceğini belirten mesajlar attı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Eren D.'nin aracının yanında hareketsiz yatarken buldu. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Eren D.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Eren D.'nin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Eren D.'nin aracı da incelenmek üzere polis otoparkına götürüldü.

Eski CHP Döşemealtı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan Eren D.'nin, aracının camına siyanürle intihar ettiğine ilişkin not astığı kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

İntihar vakalarıyla birlikte siyanür Türkiye'nin gündeminde en çok konuşulanlar arasına girmişti. İlk olarak ekonomik zorluk çektiği iddia edilen 4 kardeş, İstanbul Fatih'te intihar etmişti. Bu olayın ardından 11 Kasım'da Antalya'da Selim Şimşek, internetten aldığı siyanürle eşi, oğlu ve kızını zehirlemiş, ardından intihar etmişti. İntihar notunda Şimşek 9 aydır çalışmadığını ve maddi zorluklar çektiklerini söylemişti. Bu olaydan 4 gün sonra iş adamı Bahattin Delen, İstanbul Bakırköy'deki evinde, eşi Zübeyde ve yedi yaşındaki çocukları Ali Delen'i siyanürle zehirledikten sonra intihar etmişti.

Bir ayda dördüncü siyanür intiharı: CHP eski Gençlik Kolları Başkanı intihar etti

Son Dakika Güncel Bir ayda dördüncü siyanür intiharı: CHP eski Gençlik Kolları Başkanı intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • muro: allah rahmet eylesin. ülke ekonomisi çok kötü durumda. intiharlar bu kötü ekonominin eseri. insanlar gururlu ve onurlu. eve çocuklara nasıl para verecegini düşünmekle geçiyor günler. yöneticiler sömürgeci zihne sahip. maalesef gidişat çok çok kötü. insanların canlarına kıyacak kadar kötü durum. 22 15 Yanıtla
    Ulan : Karaktersiz ne alakası var 13 19 ercisli: muro madem ülke kötü durumda sen niye intihar etmiyon yada ben niye etmiyom.harbi karaktersizsin. 12 8 Vidi vidi: Ekonomi o kadar kötü ki şahane cuma kampanyası yüzünden 81 ilde kargo firmaları 1 haftadır gelen ürünleri dağıtmaya yetişemiyor. Nedense hep chpnin yönettiği illerde oluyor bu siyanürle intihar. Teröristlerin sağ kurtulmamak için kullandığı yöntem 4 1
  • YAZIK: COK İNTİHAR VARDA YANDAŞ MEDYA HABER YAPMIYOR 11 10 Yanıtla
    Ali : Havuz kafa.. Eskişehirde suya 80 zam geldi haberin oldumu.. 9 4
  • Malatyali: Allah'ım çok üzülüyorum. Ailesine yardım et rabbim. Düşmanına böyle acı verme. 19 0 Yanıtla
  • ferit: duydunuzmu resmi gazete siyanür satışını vatandaşa yasak etmiş..eeeyy resmi gazete beni çok güldürdün Allah ta seni güldürsün. 10 2 Yanıtla
  • siyanür: Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum. Yanlız madem yaşamak istemiyorsun bari insanları uğraştırmadan ve etrafına zarar vermeden canına kıy.Bu siyanürü de nereden temin ediyorlarsa en ağır cezayı versinler. 0 12 Yanıtla
    Babafingo : İntihar etmek yasaklanmalı! 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement