Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun ile yaklaşık bir aydır aşk yaşadığı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın görüntüleri ortaya çıktı.

17.05.2019 12:26  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 17. sandık sonunda 2423 oy alarak 5'inci kez başkan seçilen Fikret Orman ile Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un yaklaşık bir aydır birlikte olduğu ortaya çıktı.

1 AYDIR AŞK YAŞIYORLAR

İş hayatının yanı sıra özel yaşantısıyla da sık sık gündeme gelen Orman, aradığı aşkı Tuğba Coşkun da buldu. Gecce'de yer alan iddiaya göre; Tuğba Coşkun'un yaklaşık 1 aydır Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İkili geçtiğimiz cumartesi günü birlikte Fikret Orman'ın nikah şahitliğini yaptığı, yeğeni Tayfun Çotuk'un evine çocuk sevmeye gitti. İlişkileri yeni ortaya çıkan çiftin arasında 11 yaş fark bulunuyor.

Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı

7 YILLIK SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI

2010 yılında Mehmet Ali Erbil'den boşanan Tuğba Coşkun, avukat Önder Fırat'la aşk yaşamaya başlamış ancak ikilinin 7 yıllık ilişkileri 2017 senesinde bitmişti.

Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı
Fikret Orman ve Tuğba Coşkun
Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı
Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun\'un Görüntüleri Ortaya Çıktı

Son Dakika Spor Bir Aydır Aşk Yaşayan Fikret Orman ile Tuğba Coşkun'un Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • Yakışır: Fikret ormanla,mehmet ali 1 aydır aşk yaşıyormuş :))))) 30 1 Yanıtla
  • emekçi: MEZHEBİ SINIRSIZ OLAN, BU ECNEBİ TORUNLARI NE YAZIKKI ÜLKEMİZDE 100 YILDIR DEVLETİN KAYMAĞINI YİYORLAR,AYLIK EVLENİR VE BOŞANIRLAR,ELLERİNDE ÜÇ HİLAL,SON MODEL ARABALARLA HARAÇ KESMEYE GİDERLER SİYASET ARKALARINDA KİMSE DUR DİYEMEZ,BU ECNEBİLER PKK YI KURDULAR VE KORUDULAR Kİ ANADOLUNEN GERÇEK HALKI FİŞLENSİN,ÖLSÜN.SÜRÜLSÜN VE ÇOĞALMASIN PKK YI BU HARAMZADELER KURDULAR Kİ KÜRTLER ÇİLE GÖRSÜN.TOPUNUZ CEHENNEME IRKI DIŞARIDAN GELEN SÖZDE ÜLKÜCÜLER. 15 10 Yanıtla
  • Yorum: Para para para 23 1 Yanıtla
  • Dul Pelin: Benimde çocuğum var,sevecek birilerini arıyorum.. 18 6 Yanıtla swettyheart: pelin hanim evli olmasaydim cocugunuzu severdim ama sizie sevgimi fazlasiyla gosterirdim. 6 2 azad: ben varım 6 0 remzi: Zevkle...emriniz olur..yeterki adresi yazın. 4 0 remzi: zevkle .emriniz olur...adresi alabilirmiyim 3 0 DOĞUKAN DOĞAN: OLUR BEN SEVERİM ÇÜNKÜ BÜTÜN ÇOCUKLAR BİRER ÇİÇEKTİR 2 0 T: Troll 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement