Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Üzen Açıklama - Son Dakika
Magazin

Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Üzen Açıklama

Uzun süredir yoğun bakımda olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in doktorundan, son durumuyla alakalı açıklama geldi. Doktor Jan Klod Kayuka, " Yoğun bakımdan çıkış süresinin uzaması bizi üzüyor" açıklamasını yaptı.

19.11.2018 10:22  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda olan ünlü şovmenin kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisinin sağlık durumuylailgilisosyal medya hesabından ayrıntılı bilgi verdi.

"BİR KABURGA KIRIĞINDAN BU NASIL OLUR"

"Bir kaburga kırığından bu nasıl olur diye düşünenler var haklı olarak. Kaburga kırıkları genellikle sadece ağrı yapar sonra da sorunsuz iyileşir.

Az bir bölümü akciğere batar biraz kanama yapar akciğer söner. Hemen ufak bir müdahale yapılır hasta kısa sürede taburcu edilir. Abimin kaburga kırığı farklı. 30 yıllık cerrahi hayatımda rastlamadığım bir yaralanma. 7.5 litre kanama ardından 41 ünite kan ve kan ürünü verdirecek kadar sistemi bozan bir travma. Vücudun en önemli dev organı endoteldir. Endotel tüm damarların iç yüzeyini kaplar ve genişliği bir futbol sahası büyüklüğündedir. Böyle büyük travmalarda veya hastalıklarda endotel tabakasından milyarlarca madde salgılanır. Bunlar organlara zarar verir. En çok akciğer ve böbrek zarar görür. Abimde de akciğer en fazla zararı gören organ.

Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan <a class='keyword-sd' href='/mehmet-ali-erbil-2/' title='Mehmet Ali Erbil'>Mehmet Ali Erbil</a>'in Doktorundan Üzen Açıklama

"TEDAVİ SÜRECİ ÇOK AMA ÇOK ZORLU GEÇİYOR"

Solunum cihazı ile kandaki oksijen miktarı ayarlanabiliyor. Süre uzadıkça enfksiyon riski de artıyor tabi. 17 yıllık kaçış sendromu hastalığı onda belli hasarlar yaratmış olmalı ki, tedavi süreci çok ama çok zorlu geçiyor. Bu durumda kimse gün veremez çünkü çok komplike bir durum. Fazlası işe her şey yapılıyor. Aile olarak tüm doktorlarına ve çalışanlara teşekkür ediyoruz. Henüz sizinle paylaşabileceğimiz olumlu bir gelişme yok. Yoğun Bakım tedavileri bazen böyle uzayabilir. Allah çok büyük biz bekliyoruz ve dua ediyoruz. Sizlerden de dua etmenizi rica ediyoruz. "

Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Üzen Açıklama

"YOĞUN BAKIMDAN ÇIKIŞ SÜRESİ BİZİ ÜZÜYOR"

Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka da şovmenin sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Durumu ciddiyetini koruyor. Solunum cihazına bağlı. Yoğun bakımdan çıkış süresinin uzaması bizi üzüyor. Olumlu gelişmeleri biz de bekliyoruz."

Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Üzen Açıklama
Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil\'in Doktorundan Üzen Açıklama

Son Dakika Magazin Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Üzen Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • staff: beni hiç üzmedi kendi kanında boğulsun 6 24 Yanıtla
  • CE: Acil şifalar diliyorum... 22 4 Yanıtla
  • RASİM: vah vah vah çok üzüldüm yav.din düşmanı 5 20 Yanıtla
  • NE ÜZÜLDÜM NE : BUNAMI ÜZÜLECEĞİZ HİÇ SANMIYORUM YOLU AÇIK OLSUN GÜLE GÜLE DİYELİM 10 13 Yanıtla
  • ?: Eee mehmet efendi yorumlar hep olumsuz sebebi sensin senin ahlak yapin guzel insan olamadin sen sectin ahlaksizligi yolun acik olsun trafige takilmazsin insallaaa 15 7 Yanıtla
  • TUNÇ06: ÇAPKIN ELİNDEN UÇAN KÇAN KURTULMADI ÇOK KADINI MUTLU ETTİ ...HELAL OLSUN .BUNUN YANINA ÇITR KIZ KOYUN İYİLEŞİR .. 9 12 Yanıtla
  • Eda: Güzel düşünün dua edin Allah cümlesine yardım etsin kötü yorum yazanlar günah saymak günah yüze vurmak derdi hangi mesrebin dini ayıptır hastayla ugrasılmaz önce ahlaklı olun sonra ahlak dersi verin etmeyin zulum yakısmaz sevme ama küfürde etme bu ne bicim insanlar olduk 17 4 Yanıtla
  • Ne ekersen onu bicersin: Mehmet alicim gule gule yolun acik olsun 11 8 Yanıtla
  • kaleşnikoff: çıkmasın aga .....sonra bakire kız arar... 12 6 Yanıtla
  • Dnz: Ben de sevmem kendisini ama sen nasil birşeysin.Darisi basina desem senin seviyene düşmüş olurum.O yuzden Allah islah etsin seni 4 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Survivor yarışmacısı Aleyna, sinir krizi geçirdi
    12:00 Survivor yarışmacısı Aleyna, sinir krizi geçirdi

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Aleyna'nın takımdaki kadın arkadaşlarıyla anlaşamaması ve Yunus Emre ile yasak aşk dedikodularıyla ilgili yaşadığı öfke patlaması büyük ilgi gördü.

  • Kanye West'in konserinde ortalık karıştı! Trans birey önüne geçen herkesi yumrukladı
    10:32 Kanye West'in konserinde ortalık karıştı! Trans birey önüne geçen herkesi yumrukladı

    Kanye West'in konserinde trans bir kadınla erkeklerin arasında kavga çıktı. Trans kadın yumruklar savurduğu kavga, çevredekiler tarafından kayda alındı.

  • Ortaya çıkan Kate Middleton'ın son görüntüsü tartışmanın fitilini ateşledi! Kimse o olduğuna inanmıyor
    09:50 Ortaya çıkan Kate Middleton'ın son görüntüsü tartışmanın fitilini ateşledi! Kimse o olduğuna inanmıyor

    Ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra ortadan kaybolan ve öldüğü yönündeki spekülasyonlarla gündeme gelen Kate Middleton'ın 83 gün sonra ortaya çıkan görüntüsü kafa karıştırdı. Prens William ile alışveriş sonrası görüntülenen ve oldukça zayıf olan kişinin Kate olmadığı yerine dublör getirildiği söylentileri yayıldı.

  • Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı
    09:05 Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

    Bahar dizisine damga vuran ve izleyiciyi kahkahaya boğan ''Ne oldu cerrahım'' repliğinin başrol oyuncusu Demet Evgar tarafından doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerinde Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı görüldü.

  • Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti
    07:49 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti

    Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.


Advertisement