Bir Deniz Hikayesi" Dizisinin Oyuncuları İlk Bölümü Yöre Halkıyla İzledi - Son Dakika
Magazin

Bir Deniz Hikayesi" Dizisinin Oyuncuları İlk Bölümü Yöre Halkıyla İzledi

Bir Deniz Hikayesi" Dizisinin Oyuncuları İlk Bölümü Yöre Halkıyla İzledi

Özel bir televizyon kanalında dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan ve çekimleri Muğla’nın Marmaris ilçesinin şirin kasabası Bozburun’da gerçekleşen “Bir Deniz Hikayesi” adlı dizinin oyuncuları ve çekim ekibi, dizinin ilk bölümünü düzenlenen akşam yemeğinde Bozburun halkıyla birlikte izledi.

16.09.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel bir televizyon kanalında dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan ve çekimleri Muğla'nın Marmaris ilçesinin şirin kasabası Bozburun'da gerçekleşen "Bir Deniz Hikayesi" adlı dizinin oyuncuları ve çekim ekibi, dizinin ilk bölümünü düzenlenen akşam yemeğinde Bozburun halkıyla birlikte izledi.

Hayatın ayırdığı bir aile, oğlunu annesiz büyütmek zorunda kalan bir babanın öyküsü ve güçlü oyuncu kadrosu ile "Bir Deniz Hikayesi" isimli dizi, dün akşam ilk bölümü ile izleyicisine 'merhaba' dedi. Çekimleri Bozburun'da gerçekleştirilen dizinin oyuncuları ve çekim ekibi için Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi de bir akşam yemeği düzenledi.

Dizi hakkında açıklamalarda bulunan yönetmen Aydın Bulut, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özellikle dizinin çekimleri için neden Bozburun'un tercih edildiği sorusuna Bulut, dizinin konusu gereği Bozburun'un daha uygun olduğunu düşündüklerini belirterek, "Çekimler başlamadan önce birkaç yer önerildi. Ancak dizimizin konusu gereği doğası ve deniziyle uyuşan tek yer Bozburun'du. Şu ana kadar Bozburun'da dizimizin 5 bölümünü tamamladık. Dizimizin konusu İstanbul ve Bozburun arasında geçiyor. Bu nedenle ilerleyen günlerde çekimlerimizin bir bölümü İstanbul'da devam edecek. Çekimlerimiz boyunca bizlere her konuda yardımcı olan Bozburun halkına çok teşekkür ediyoruz. Bozburun'dan ve Marmaris'ten dizimizde oynayan arkadaşlar oldu. Bozburun gerçekten çok güzel bir yer iyi ki buraya gelmişiz" dedi.

Dizinin başrol oyuncusu Emre Kızılırmak da, Bozburun'a hayran kaldığını belirterek,"Dizi çekimleri için eşsiz bir yer, cennetten bir parça" ifadesini kullandı.

Oyuncular ve yemeğe katılan davetliler dizinin yayınlanan ilk bölümünü sahile kurulan televizyon ekranından hep birlikte izledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Bir Deniz Hikayesi' Dizisinin Oyuncuları İlk Bölümü Yöre Halkıyla İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement