Bir Devir Kapandı! - Son Dakika
Spor

Bir Devir Kapandı!

Bir Devir Kapandı!

1998 yılında göreve başlayan ve 20 yıl boyunca tam 12 seçim kazanan Aziz Yıldırım, Ali Koç karşısında hüsrana uğradı. Ancak Yıldırım arkasında unutulmayacak büyük hizmetler bıraktı.

04.06.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım dönemi resmen sona erdi. Seçimli Olağan Genel Kurul'da Ali Koç'la yarışan Yıldırım, hiç de beklemediği ağır bir yenilgi aldı.

Daha önce girdiği 12 seçimin tamamını kazanan Yıldırım'ın, 1998 yılında başladığı büyük yolculuğu 20 yıl sonra noktalandı. 2006-12 yıllarında yönetimde beraber görev yaptığı Ali Koç'a karşı kaybeden Aziz Yıldırım daha önce sırasıyla Vefa Küçük, Şadan Kalkavan, Mehmet Ali Aydınlar ve Hulusi Belgü gibi isimleri mağlup etmişti. Ali Koç'a farklı bir şekilde yenilen Yıldırım, büyük hizmetleri arkasında bırakarak ayrıldı.

Yıldırım, Fenerbahçe tarihinde 6 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 1 Euroleague zaferi, voleybolda Avrupa ve dünya şampiyonlukları kazandı.

Ülker Stadı, Samandıra Tesisleri, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Faruk Ilgaz Tesisleri ve Düzce Topuk Yaylası gibi tesisleri kulübe armağan etti.

Kızıyla oy attı

Başkan Yıldırım, 36 numaralı sandığa eşi ve kızı Yaz ile birlikte geldi. Yıldırım seçimini yaptıktan sonra oy zarflarını kızı Yaz'a attırdı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Bir Devir Kapandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement