Bir Festivalden Çok Daha Fazlası: Harvest Festival - Son Dakika
Güncel

Bir Festivalden Çok Daha Fazlası: Harvest Festival

Son senelerin en çok konuşulan festivali Harvest Festival, bir yıl aradan sonra 27 Ekim'de KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşti.

28.10.2017 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK'IN İKİNCİ HASADI YİNE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ.

Misafirlerini her adımda başka bir deneyime sürükleyen festival müzik, atölyeler ve söyleşiler ile dopdoluydu. Festivalin headliner'ı Jungle ise KüçükÇiftlik Park'ı dev bir diskoteğe çevirdi.

Yıllardır şehrin etkinlik takvimini dolduran KüçükÇiftlik Park'ın yaratıcıları URU; 2nd Harvest Festival'de mekanı bir kez daha dev bir bostana dönüştürdü. KüçükÇiftlik'in Park'ın 42. yılının kutlandığı festivalde katılımcılar birçok deneyimi bir arada yaşarken, birbirinden önemli yerli yabancı ismi bir arada dinleme keyfi yaşadı.
Festivale özel olarak KüçükÇiftlik Park çimle kaplanırken, katılımcılar gün boyunca Ecofest Istanbul etkinlikleri kapsamındaki Good4Trust Çarşı alanında ekolojik gıda, özenle seçilmiş markaların bulunduğu alanda ise kıyafet, takı, plak gibi birbirinden güzel ürünle tanışma fırsatı buldu.

ATÖLYE VE SÖYLEŞİ PROGRAMI İLE ÖĞRETİCİ BİR FESTİVAL!

Farklı deneyimlerin yaşandığı 2nd Harvest Festival'de daldırma tekniği ile mum yapımı, doğal sabun yapımı, scrapbook ve dreamcatcher yapımı Harvest Festivali unutulmaz kılacak atölyelerden sadece birkaçıydı...
Gazeteci, yazar, hayvan hakları aktivisti Zülal Kalkandelen ile "İnsanlık Tarihinde Yeni Bir Evrim: Vegan Devrimi", Tıbbi ve Aromatik bitkiler teknikeri ve yazar Nazım Tanrıkulu ile Şifalı Bitkilerin Doğru Kullanımı, Good4Trust.org kurucusu Dr. Uygar Özesmi ile "Tüketme Türet - Dur Diren Dokun Dönüştür" söyleşileri ile katılımcılar farklı bir çok konuda yeni şeyler keşfetme fırsatı yakaladı.
Bu "Bahçe" de müzik var!

2nd Harvest Festival'de öğrenme ve deneyimle birlikte sonuna kadar da eğlence vardı.
Eğlence öğle saatlerinde festivale özel olarak hazırlanan Bahçe sahnesinde başladı. Bahçe'nin ilk konuğu Türk Psychedelic, Funk ve Surf stillerinde üretim yapan multi-enstrumantalist ve prodüktör Alpman'dı. Hemen ardından sahneye çıkan Palmiyeler Venus albümünden ve şarkıları ile müzikseverleri daha da keyiflendirdi. ''Limited Lunch Pack" ile yeraltı müzik sahnesine göz kırpan The Ringo Jets soundlarıyla dinleyenleri kendi hayran bırakırken, Bahçe sahnesinin son konuğu, Türkiye'de Reggae denilince akla gelen ilk isim Sattas, müzikseverlere festival ruhunu doyasıya yaşattı.

EĞLENCE DORUKTA

Havanın kararmaya başlamasıyla birlikte coşku ana sahneye taşındı. Flört, sevilen şarkıları ve performansıyla ana sahneyi ısıtırken, ardından Max The Sax, sahnede yerini aldı. Parov Stelar'ın Avustralyalı saksafoncusu, her ritmiyle izleyenleri kendine ve enerjisine hayran bıraktı. Max The Sax'den sonra sahnenin konuğu Kovacs'dı, Geçtiğimiz yılların en iyi çıkış yapan sanatçılarından biri olarak gösterilen ve "My Love" şarkısı ile kalplerimizde yer edinen, Hollandalı müzisyen kendine has tarzı ve sesiyle müzikseverleri bambaşka bir evrene götürdü. Harvest festivalin headlinerı ise son yılların en heyecan verici gruplarından Jungle'dı. 7 kişilik batı Londra efsanesi, funk, pop, disko ve soul ögeler içeren şarkıları ve sahneyi sallayan performansları ile festivaldekilere unutulmaz anlar yaşattı. Jungle ile birlikte KüçükÇiftlik Park, dev bir diskoteğe dönüştü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Festivalden Çok Daha Fazlası: Harvest Festival - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement