Sosyal medyada yayınlanan fıkrası 100 milyona ulaşan vatandaşın hayatı değişti - Son Dakika
Yaşam

Sosyal medyada yayınlanan fıkrası 100 milyona ulaşan vatandaşın hayatı değişti

Bursa'da ilaç mümessili bir vatandaşın anlattığı fıkra sosyal medyaya konulunca 100 milyon izlemeye ulaştı. İl il gezip fıkra anlatmaya başlayan vatandaş, bu video sayesinde hayatının değiştiğini söylerken, çok beğenilen hikayesine film çekmeye hazırlanıyor.

09.08.2020 09:48  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da ilaç mümessili olan Burak Bozdağ, arkadaşlarıyla bulunduğu bir ortamda anlattığı fıkra sayesinde yepyeni bir hayata başladı. Bozdağ'ın bir arkadaşı fıkrayı anlattığı anı kameraya alıp, sosyal medyada paylaştı. Birkaç ayda 100 milyon izlemeye ulaşan video sayesinde Bozdağ, il il gezip fıkra anlatıyor. Bunun yanı sıra Bozdağ, yakın zamanda çok beğenilen öyküsüne film çekecek.

Uzun yıllar ilaç mümessilliği yapan Burak Bozdağ, aynı zamanda arkadaş ortamlarında başından geçen hikayeleri anlatarak onları neşelendiriyordu. Burak Bozdağ, Yıldırım ilçesinde bir bağ evinde, 2019 Eylül ayında mümessillik yaparken morgda şahit olduğu bir hadiseyi anlattı. Hikayeyi anlatırken bir arkadaşı onu cep telefonuyla kayda aldı. Daha sonra arkadaşı bu videoyu sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Video o kadar beğenildi ki, 10 ay zarfında 100 milyon izlenmeye ulaştı.

FİLM ÇEKİYOR

Videodan sonra Burak Bozdağ'ın hayatı değişti. Türkiye'nin farklı vilayetlerinden, 'Bizim burada da fıkra anlat' teklifleri gelmeye başladı. Bozdağ, 8 ayda toplam 20 vilayete fıkra anlatmaya gitti. Bozdağ, çok beğenilen hikayesine film çekmeye karar verdi. Yakında çekimlere başlanacak filminin kadrosunda Burcu Binici, Ayhan Taş, Meral Konrat, Dila Danışman, Selahattin Taşdöğen, Recep Cinisli, Ferdi Atuner, Sinan Bengier gibi oyuncular da yer alıyor. Film kış aylarında vizyonda olacak.

Sosyal medyada yayınlanan fıkrası 100 milyona ulaşan vatandaşın hayatı değişti

"HAYATIM TAMAMEN DEĞİŞTİ"

Hayatının anlatığı bir hikayeyle değiştiğini ifade eden Burak Bozdağ yaşadıklarını şöyle anlattı "Ben 7 yıl ilaç mümessilliği yaptım. Bu mesleği yaparken başımdan geçen hikayeleri arkadaş ortamında anlatıyordum. Yine 2019 yılı Eylül ayında bir arkadaş ortamında ilaç mümessilliği yaparken başımdan geçen hikayeyi anlattım. Ben hikayeyi anlatırken bir arkadaşım beni cep telefonuyla videoya almış, sonra bu videoyu sosyal paylaşım sitesinde paylaşmış. Video o kadar beğenildi 100 milyonluk izlenmeye ulaştı. Video sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da Türklerin yoğun yaşadığı ülkelerde de çok fazla izlenme oranlarına ulaştı. Hayatım 10 ayda tamamen değişti. Türkiye'nin bir çok vilayetinden davet alıyorum. Bizim buraya da gelip hikaye anlat diyorlar. Bu zamana kadar 20 vilayete hikaye anlatmaya gittim. Sonra film çekmeye karar verdik. Bu ay içinde çekimlere başlıyoruz.

Sosyal medyada yayınlanan fıkrası 100 milyona ulaşan vatandaşın hayatı değişti
Sosyal medyada yayınlanan fıkrası 100 milyona ulaşan vatandaşın hayatı değişti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sosyal medyada yayınlanan fıkrası 100 milyona ulaşan vatandaşın hayatı değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Dd: Turkiyede ünlü olmak..ya boş beleş insansınızdır yada soyunursunuz..bu kadar basit işte 16 1 Yanıtla
  • alper: bir sen eksiktin gel komik adam 14 3 Yanıtla
  • Umut: Saçma sapan birşey adam sanatçı olup film çekiyor ne ülke ama 9 3 Yanıtla
  • Ugur bey : evet denk geldim ve hala gülüyorum savcının söylediklerine muesil yazın cikar gülmekten kirililacaksiniz 5 6 Yanıtla
  • alican: yarın,başımıza,recep ivedik,olur. 9 2 Yanıtla
  • nnn: Al sana sanatçı. 5 4 Yanıtla
  • Düşünen Beyin: Hiç komik değil 1 1 Yanıtla
  • Fener38: Bence sallıyo anlattıkları pek inandırıci gelmedi 0 0 Yanıtla
  • Bak: Aydınların aydınlatamadığı halkı soytarılar aldatır.Cemil Meriç 0 0 Yanıtla
  • Virgul: Neden,bu,kadar,virgül,koyma,gereği,duydunuz,? 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Konya'nın Kulu ilçesinde tır devrildi, 2 kişi yaralandı
    10:19 Konya'nın Kulu ilçesinde tır devrildi, 2 kişi yaralandı

    Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Özhan Arslan idaresindeki kargo taşıyan tır devrildi. Kazada sürücü ve yanında bulunan bir yolcu yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle Konya-Ankara kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

  • Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı
    10:10 Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri, motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme etkinliği düzenledi. Etkinlikte, koruma başlığı ve gözlüğü kullanımı, geçiş hakkı ve önceliği, sağa ve sola dönüş kuralları gibi temel trafik kuralları anlatıldı. Jandarma ekipleri, bilgilendirici broşürler dağıtarak vatandaşların trafik güvenliği konusunda bilinçlenmesine katkı sağladı.

  • Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı
    10:09 Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı

    Erzurum'un Tortum ilçesinden kent merkezi yönüne hareket eden araç, Karagöbek Mahallesi civarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

  • İzmir Metrosu'nda seferlerde gecikme yaşandı, istasyonlarda yoğunluk oluştu
    09:55 İzmir Metrosu'nda seferlerde gecikme yaşandı, istasyonlarda yoğunluk oluştu

    İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler gecikmeli olarak devam etti. Bu durum ulaşımda aksamalara ve istasyonlarda yoğunluğa neden oldu. İzmir Metro yetkilileri ise anlayış için teşekkür etti.

  • Tekirdağ'da Yoğun Sis Görüş Mesafesini Düşürdü
    09:53 Tekirdağ'da Yoğun Sis Görüş Mesafesini Düşürdü

    Tekirdağ'da gece saatlerinde başlayan yoğun sis, sabah etkisini daha da artırarak görüş mesafesini yer yer 40 metreye kadar düşürdü. Malkara, Hayrabolu ve Muratlı ilçelerinde kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için önlemler alındı. Deniz ulaşımı da etkilendi ve bazı gemiler Tekirdağ açıklarına demirledi. Sisin öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

  • Düzce Belediyesi Sokak Köpekleri Sorununu Çözmek İçin Harekete Geçti
    09:51 Düzce Belediyesi Sokak Köpekleri Sorununu Çözmek İçin Harekete Geçti

    Düzce Belediyesi, başıboş ve saldırgan sokak köpekleri ile ilgili sorunu kökünden çözmek üzere harekete geçti. İlçelerde kurulacak ilkyardım merkezlerinde köpeklerin kısırlaştırma ve tedavi işlemleri yapılarak, saldırganlıkları ve üremeleri kontrol altına alınacak.

  • Depremzede protezine kavuştu: 'Yürümeyi özlemiştim'
    09:50 Depremzede protezine kavuştu: 'Yürümeyi özlemiştim'

    Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde enkaz altında bir bacağını kaybeden Murat Akkoç, yeni proteziyle artık yürüyebiliyor. İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan İrade Adımları Derneği tarafından ücretsiz olarak protez bacak takılan Akkoç, yaşadığı zorlu süreci anlattı ve protezinin hayatını nasıl değiştirdiğini paylaştı.

  • Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?
    09:50 Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken görüntülendi. Ancak bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası gündeme geldi.

  • Bursa'da Temizlik Görevlisi Sokak Köpeğini Temizledi
    09:48 Bursa'da Temizlik Görevlisi Sokak Köpeğini Temizledi

    Bursa'da bir temizlik görevlisi, yanına gelen sokak köpeğinin sırtını elindeki süpürge ile temizledi. Yüz gülümseten anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu
    09:45 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Efeler'de Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftara 5 binden fazla Aydınlı katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de iftar sofraları kurdu.

  • Kahramanmaraş Felaketinde Bacak Kaybeden Murat Akkoç, Yeni Proteziyle Yürüyebiliyor
    09:44 Kahramanmaraş Felaketinde Bacak Kaybeden Murat Akkoç, Yeni Proteziyle Yürüyebiliyor

    Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde enkaz altında bir bacağını kaybeden Murat Akkoç, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan İrade Adımları Derneği tarafından ücretsiz olarak protez bacak takılarak fiziki tedavisi yapıldı. Kaybettiği bacağına protez takılan Akkoç, artık yürüyebiliyor.

  • Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı
    09:34 Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı

    Bitlis'in Hizan ilçesinde bulunan Kadir Has Anadolu Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Nurhalil Özçelik, samimi bir ortamda iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, gençlerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı ve tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi. Ayrıca, gençlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayarak, geleceğe dair umutlarını paylaşıp, eğitim hayatlarında başarılar diledi.


Advertisement