Bir Fikrim Var" Projesi - Son Dakika
Güncel

Bir Fikrim Var" Projesi

Trakya Kalkınma Ajansı ile Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Bir Fikrim Var" projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

07.11.2018 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Kalkınma Ajansı ile Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Bir Fikrim Var" projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Cazibe Merkezinde düzenlenen programda, Kırklareli'nin eğitimdeki başarısının herkes tarafından bilindiğini söyledi.

Fikirlerin ortaya çıkmasının önemine değinen Bilgin, fikirlerin paylaşılmasının da çok önemli olduğunu aktardı.

Fikirlerin toplum nezdinde de kabul görmesinin önemli olduğunu dile getiren Bilgin, "Konuşmak, söz, beyan etmek önemli. Fikirler de bu açıdan önemli. Bu çalışma da bu nedenle çok değerli. Trakya Kalkınma Ajansımıza buradan teşekkür ediyorum. Fikirlerin değerlendirilmesi ve yarıştırılması da çok güzel. Eğitim gören bir öğrenci kardeşimiz çok önemli fikirler ortaya koyarak büyük eserler ortaya çıkabilir. Bu açıdan da her fikri değerlendirmeliyiz." diye konuştu.

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ise geleceğe yatırımı olan bir projenin hayata geçecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fikirlerin gelecek kuşaklara aktarılması için gayret gösterdiklerini belirten Şahin, tüm fikirleri bir araya getirmek istediklerini anlattı.

Projenin geçen yıl ilk kez Tekirdağ'da uygulandığını aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Projeyi ilk etapta meslek liselerinde uyguladık. Yaklaşık 90 proje geliştirildi ve 10 tanesi başarılı bulundu. Daha sonra 5 projenin hayata geçirilmesi amacıyla maddi ve manevi destek sağladık. Daha sonra bu projeyi Trakya geneline yaymak istedik. Amacımız, öğrencilerimizin sosyal ve yaşam alanlarında fikirler oluşturmasını sağlamak."

Programda Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından projenin tanıtımı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bir Fikrim Var' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement