Bir Gün de Olsa Askerlik Heyecanı Yaşadılar - Son Dakika
Yaşam

Bir Gün de Olsa Askerlik Heyecanı Yaşadılar

Bir Gün de Olsa Askerlik Heyecanı Yaşadılar

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Garnizon Komutanlığı, Bozüyük Belediyesi ve Engelliler Derneğinin işbirliği ile bu yıl 6.’sı düzenlenen ’En büyük asker bizim asker etkinliği’ gerçekleştirildi.

12.05.2018 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Garnizon Komutanlığı, Bozüyük Belediyesi ve Engelliler Derneğinin işbirliği ile bu yıl 6.'sı düzenlenen 'En büyük asker bizim asker etkinliği' gerçekleştirildi.

Bozüyük'ten 9 engelli, vatandaş Eskişehir 1. Hava Ana Jet Üs Komutanlığında düzenlenen törenle yemin ederek bir günlük temsili askerlik yaptı. Bir günlük da olsa askerlik duygusunu doyasıya yaşadılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı İsmail Çelik, "Derneğimiz şu ana kadar 82 vatandaşımızın temsili askerlik yapmasına vesile oldu. Derneğimizin her yıl temsili askerlik uygulaması yaptığını internet aracılığıyla öğrenen ve bizimle irtibata geçen ailelerimiz oldu. Engelli oğlunun temsili askerlik uygulamasına katılması için Bozüyük'e gelen bizim etkinliğimize katılarak oğullarını asker eden ailemiz vardı. Temsili de olsa hem engelli üyelerimiz hem de aileleri bu güzel duyguyu gönüllerince yaşadılar. Törende asker olan vatandaşlar ve ailelerinin mutluluğu tarif edilemezdi. 'Her Türk Asker Doğar', 'Ne Mutlu Türküm Diyene' nidaları atılarak dönüş yapıldı. Bizlere bu duyguyu yaşatan ve bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman olduğu gibi yine bizlere ulaşım desteği veren Bozüyük Belediyemize çok teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bir Gün de Olsa Askerlik Heyecanı Yaşadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement