Bir Gün Önce Annelerini Kaybettiler, Ertesi Gün Zehirlendiler - Son Dakika
Güncel

Bir Gün Önce Annelerini Kaybettiler, Ertesi Gün Zehirlendiler

Osmaniye’de yattıkları odaya mangal koyan 3 kişi zehirlenmeleri sonucu hayatını kaybetti.

07.02.2014 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir gün önce hayatını kaybeden Emine Deniz’in (86) cenaze evinde acı üstüne acı yaşandı. Emine Deniz’in oğlu, torunu ve damadı da zehirlenme sonucu hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre olay, Yeni Mahalle Mikail Altıntaş Sokak'taki cenaze evinde meydana geldi. Bir gün önce hayatını kaybeden Emine Deniz’in cenaze evine taziyeye gelenler, gece evin önündeki taziye çadırında geç saatlere kadar oturdular. Yatma zamanı geldiğinde eve geçen Halil Deniz (56), oğlu Emre Deniz (23) ve eniştesi Sıtkı Korkmaz (66), taziye çadırında yanan sobadan aldıkları közleri mangala koyarak ısınmak için odaya aldı.

Sabah yakınları tarafından hareketsiz halde bulunan 3 kişi için 112 Acil ve 155 Polis İmdat’a haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen Sıtkı Korkmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer yandan yakınları tarafından Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Halil Deniz ve oğlu Emre’nin de hayatını kaybettikleri öğrenildi. Hayatını kaybeden Sıtkı Korkmaz’ın cenazesi Osmaniye Özel Park Hastanesi morguna, baba ve oğlun cenazeleri ise Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada, bir gün önce cenaze dolayısıyla acı yaşanan evde bugün de üç kişinin acısının yaşanması yakınlarını gözyaşına boğdu. Sinir krizi ve fenalık geçirenlere 112 Acil sağlık ekibi müdahale etti. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma ve tahkikat başlatıldığı bildirildi.

ALİ CELAL KAYMAK

Bir Gün Önce Annelerini Kaybettiler, Ertesi Gün Zehirlendiler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bir Gün Önce Annelerini Kaybettiler, Ertesi Gün Zehirlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement