Bir gün önce satın aldığı engelli aracıyla kaza yaptı... O anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Bir gün önce satın aldığı engelli aracıyla kaza yaptı... O anlar kamerada

Bir gün önce satın aldığı engelli aracıyla kaza yaptı.

06.04.2023 11:02  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir gün önce satın aldığı engelli aracıyla kaza yaptı... O anlar kamerada

KOCAELİ Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kapalı otoparktan çıktığı esnada aniden hızlanan engelli aracı otomatik bariyeri aştıktan sonra duvara çarparak durabildi. Kaza anı anbean güvenlik karmasına yansırken, yaralanan engelli sürücünün sıfır aracını bir gün önce satın aldığı öğrenildi.

Kaza, Ömerağa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi üzerinde bulunan kapalı otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, engelli sürücü H.Ö, 41 HA 369 plakalı Opel marka SUV aracıyla otoparktan çıkmak için otomatik bariyere geldi. Otomatik bariyer açılmadan aniden hızlanan ve sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, ardından otoparkın duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle araç kullanılmaz hale gelirken, sürücü H.Ö yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulmasıyla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü, Kocaeli Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, sürücü H.Ö.'nün engelli aracını bir gün önce satın aldığı öğrenildi. Kaza anı ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir gün önce satın aldığı engelli aracıyla kaza yaptı... O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bir gün önce satın aldığı engelli aracıyla kaza yaptı... O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bayburt'ta Ambulansın Manevra Yapması Sonucu Kaldırıma Çarptı
    09:10 Bayburt'ta Ambulansın Manevra Yapması Sonucu Kaldırıma Çarptı

    Bayburt-Erzurum karayolu üzerinde yeni valilik binası önünde meydana gelen trafik kazasında, ambulans kamyonete çarpmamak için manevra yaparken kaldırıma çarptı. Kazada her iki araçta maddi hasar oluşurken, 2 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi ve yaralılara ilk müdahale yapıldı. Polis ekipleri güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrol altına aldı.

  • Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirildi
    09:06 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirildi

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir adreste tam 112 kilo 300 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucu ele geçirilen metamfetamin miktarı İzmir'de rekor yakalama olarak kaydedildi. Evde yapılan incelemede, neredeyse her odada metamfetamin maddesi üretimi yapıldığı tespit edildi. Operasyon kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı.

  • Gaziantep'te Kaçakçılık Operasyonunda 6 Ruhsatsız Pompalı Tüfek Ele Geçirildi
    09:05 Gaziantep'te Kaçakçılık Operasyonunda 6 Ruhsatsız Pompalı Tüfek Ele Geçirildi

    Gaziantep'te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 4 ikamete ve 2 işyerine yapılan baskınlarda 6 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyon sonucunda 4 şahıs gözaltına alındı.

  • Gaziantep'te Elektrik Kablosu Çalan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı
    09:03 Gaziantep'te Elektrik Kablosu Çalan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik çalışma yaparken, Nizip ilçesinde bir inşaat sahasından elektrik kablosu çalan A.G. isimli şüpheli suçüstü yakalandı. Şüpheli hakkında yasal işlem başlatılırken, çalınan malzemeler ise sahibine teslim edildi.

  • 20 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 70 şüpheli yakalandı
    08:56 20 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 70 şüpheli yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son bir hafta içinde 20 ilde düzenlenen 'Kıskaç-11' operasyonlarında FETÖ'ye yönelik olarak 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda örgütün sözde 'Emniyet Mahrem Yapılanması' içerisinde faaliyet gösteren, 'ByLock' kullanıcısı olan, ankesörlü telefonlarla iletişim kuran, hücre evlerinde barınan ve hapis cezası ile aranan şüpheliler tespit edildi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyale el konuldu.

  • Mersin Polisi 180 Milyon TL Dolandırıcılık Çetesini Çökertti
    08:50 Mersin Polisi 180 Milyon TL Dolandırıcılık Çetesini Çökertti

    Mersin polisi, bilinen alışveriş sitelerinin kopya linkini üreten, sahte hukuk bürolarından arama ve sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıcılık yaparak 180 milyon lira haksız kazanç elde eden çeteyi çökertti. Yakalanan şüphelilerden 20'si tutuklandı. Haksız kazanç elde eden şahısların paraları aklamak için döviz ve altına çevirdiğine ait görüntüler de operasyon kapsamında ele geçirilmişti.

  • İçişleri Bakanı: 'Kıskaç-11' Operasyonlarında 70 FETÖ Şüphelisi Yakalandı
    08:48 İçişleri Bakanı: 'Kıskaç-11' Operasyonlarında 70 FETÖ Şüphelisi Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen 'Kıskaç-11' operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonların aziz milletin huzuru ve güvenliği için kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

  • İzmir'de Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 112 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi
    08:44 İzmir'de Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 112 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Bornova ilçesindeki bir evde yapılan aramada 112 kilo 300 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucu ele geçirilen metamfetamin miktarı İzmir'de rekor yakalama olarak kaydedildi. Evde yapılan incelemede, neredeyse her odada metamfetamin üretimi yapıldığı tespit edildi. Operasyon kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    08:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    08:20 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Erkan Petekkaya'nın hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Saruhan Hünel ise aracığıyla kalabalık içindeki bir kişiye çarptı.

  • İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı
    08:15 İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli, polis ekiplerince saklandığı adreste gözaltına alındı. Ailenin suç duyurusu üzerine yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli Bayraklı ilçesinde yakalandı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement