Bir Günlük Üniversiteli Oldular, Hayallerindeki Üniversiteyi Tanıma Fırsatı Buldular - Son Dakika
Güncel

Bir Günlük Üniversiteli Oldular, Hayallerindeki Üniversiteyi Tanıma Fırsatı Buldular

KARBEM'in iki öğrencisi "Bir günlük üniversiteli" projesi kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi derslerine katılarak farklı bir deneyim yaşadı.

12.04.2019 09:51  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren

Açıldığı günden bu yana çok sayıda öğrenciye öğrenim imkanı tanıyan ve başarılı çalışmalara imza atan Karabağlar Belediyesi'ne ait Karabağlar Sosyal Etkinlik Merkezi(KARBEM), öğrencilerine hedefledikleri fakülteyi tanıtmak ve üniversiteye hazırlık sürecinde yüksek motivasyon sağlamak amacıyla "Bir günlük üniversiteli" projesi düzenledi. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin de hedefleri arasında olan KARBEM öğrencileri Berfin Alpay ve Beyza Baykın, bir günlerini okulda geçirdiler.

Merak ettikleri soruları sordular

"Medeni Hukuk" ve "Sosyolojiye Giriş" derslerine misafir öğrenci olarak katılan Berfin Alpay ve Beyza Baykın ayrıca,bölümde bulunan bazı hocalarla da görüşmeler yaptı. Bölümün içeriği hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulan iki öğrenci, hukuk fakültesi öğrencilerinden de bölümün zorlukları ve kolaylıklarıyla ilgili bilgi aldılar.

Başkan Selvitopu'na teşekkür

Bir günlük oryantasyon eğitiminden faydalanan öğrenciler bu projeden son derece memnun kaldıklarını belirterek bu proje sayesinde hedefledikleri mesleğe dair bilgilerinin arttığını söylediler. Alpay ve Baykın, bu projeyi destekleyen KARBEM eğitim kadrosuna ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na da teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Günlük Üniversiteli Oldular, Hayallerindeki Üniversiteyi Tanıma Fırsatı Buldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement