Bir Kötü Haber de Muguruza'dan - Son Dakika
Spor

Bir Kötü Haber de Muguruza'dan

Bir Kötü Haber de Muguruza\'dan

İspanyol tenisçi ağrıları sebebiyle bu sezon çıktığı ilk maçı yarıda bırakmak durumunda kaldı.

02.01.2018 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 sezonunun başında birçok ünlü tenisçiden gelen sakatlık haberlerine bir yenisi eklendi. Sezonu WTA Brisbane'de açmayı tercih eden , yaşadığı sakatlık sebebiyle turnuvada çıktığı ilk maçı final setinde terk etmek zorunda kaldı.

Sırp rakibi Aleksandra Krunic karşısında ilk seti 7-5 ile hanesine yazdıran dünya 2 numarası Muguruza, ikinci sette de durumu 5-2'ye getirip maçı kazanmaya bir oyun kadar yaklaşmışken, yaşadığı kramp ağrıları sebebiyle bu seti tie-break sonucunda kaybetti. Final setine servis kırarak başlamasına karşın ağrılarına daha fazla dayanamayan İspanyol tenisçi, setin üçüncü oyununda maçtan çekildi.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Krunic, bu şekilde galip gelmekten memnun olmadığını ifade ederek, Muguruza'nın 15 Ocak'ta başlayacak Avustralya Açık'a hazır bir şekilde gelmesini temenni ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl Wimbledon'ı kazanarak kariyerinin ikinci Grand Slam şampiyonluğunu elde eden Garbine Muguruza, son yıllarda özellikle sol ayağı ve sağ kalçasında ciddi sakatlıklar yaşamıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bir Kötü Haber de Muguruza'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement