Bir Maçtan Daha Fazlası! - Son Dakika
Spor

Bir Maçtan Daha Fazlası!

Bir Maçtan Daha Fazlası!

Volkan Babacan, Fenerbahçe’ye karşı yine zorlu bir maça hazırlanıyor. Eski takımına karşı her zaman farklı bir motivasyonla oynayan milli kaleci, evlerindeki dört senelik yenilmezliğini korumak istiyor.

08.02.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN
Medipol Başakşehir formasıyla 2014'ten bu yana ciddi bir çıkış yakalayıp, milli takımın dahi 1 numarası olan Volkan Babacan, Fenerbahçe'ye karşı çok özel maçlar oynuyor. Altyapısından yetiştiği Fenerbahçe'de 2010 yılından sonra istenmeyip gönderilen başarılı kaleci, ardından oldukça sıkıntılı günler geçirmiş, Manisaspor ile bir alt ligde oynamıştı.
Ortalama 4 kurtarış
Ancak Abdullah Avcı'nın genç milli takımlarından öğrencisi olan ve Başakşehir'de adeta yeniden doğan Volkan Babacan hem kariyer olarak zirve yaptı hem de Türkiye'nin en iyi yerli kalecilerinden biri olmayı başardı. 30 yaşındaki kaleci, eski takımına karşı ise maçlara hep farklı hazırlanıyor. Fenerbahçe'ye karşı diğer maçlara nazaran daha duygusal hazırlanan tecrübeli eldiven, bu durumu performansına da yansıtıyor.
Sarı-lacivertlilere karşı özellikle iç sahadaki maçlarda Volkan Babacan'ın yıldızlaşması dikkat çekiyor. Son 4 yıllık süreçte evinde rakibine hiç yenilmeyen Başakşehir'de kaledeki tek isim olan Volkan, maç başına 4 kurtarışla öne çıkıyor. Özellikle 2015-16 sezonundaki performansıyla Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutlarını kurtarışlarıyla bitiren başarılı file bekçisi, yine zirve yolunda kritik bir maça hazırlanıyor.
Ligde liderliği kaybetmek istemeyen turuncu-lacivertlilerde, Volkan Babacan takımının en önemli parçalarından biri olarak duruyor.
138 maç
Başakşehir'de 4. sezonunu geçiren Volkan Babacan 138 resmi maça çıktı. Milli kaleci 4 yılda sadece 1 lig maçı kaçırdı.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Bir Maçtan Daha Fazlası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement