Bir Muhabirin Kafası Yarıldı ve Hastaneye Kaldırıldı (3) - Son Dakika
Güncel

Bir Muhabirin Kafası Yarıldı ve Hastaneye Kaldırıldı (3)

Bir Muhabirin Kafası Yarıldı ve Hastaneye Kaldırıldı (3)

Aziz Yıldırım'ın tahliye talebi reddedilince taraftar çılgına döndü. Basına ve polise saldıran 28 kişi gözaltına alındı.

05.05.2012 05:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun tahliye talepleri reddedildi. Fenerbahçe Kulübü Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan ise tahliye edildi. Yelkovan dışında tüm sanıkların tutukluluklarının devamına karar verildi.

Kararın ardından İstanbul Adalet Sarayı'nın çevresi karıştı. Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'na tahliye çıkmayınca sarı - lacivertli taraftarlar, polis ve basın mensuplarına saldırdı.

Polis, taraftarları uzaklaştırmaya çalışırken arbede yaşandı. Tepki veren taraftarlar kameralara saldırdı. Yakılan meşaleler de taraftarlar tarafından etrafa saçıldı. Polis, emniyet kordonu oluşturdu ve bir köşeye taraftarları sıkıştırdı.

Yaşanan arbedede koluna taş isabet eden bir polis yaralandı. Polis memuru, arkadaşları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Ayrıca atılan taşlardan biri TV8 kameramanının da başından yaralanmasına neden oldu.

28 KİŞİ GÖZALTINDA; 4'Ü, 18 YAŞINDAN KÜÇÜK

Olaylara müdahale eden Çevik Kuvvet polisi, 4'ü 18 yaşından küçük olmak üzere 28 kişiyi gözaltına aldı. Çıkan olaylarda 4 polis ve 1 gazeteci, atılan taşlardan yaralandı.

Polise ve adliye binasına bira şişeleri ve taş atan taraftarlardan, 4'ü çocuk olmak üzere, 28 kişi gözaltına alındı.

Polis, ikazlara rağmen dağılmayan taraftarı Çağlayan ve çevresindeki ara sokaklarda kovalarken ortalık, savaş alanına döndü. Grup uzun süre adliye çevresinde dolaştıktan sonra dağıldı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.

Bu arada yaralanan polisler ile başından yaralanan bir gazeteci, adliye önünde hazır bekletilen ambulansta tedavi edildi. Olaylarda çevrede büyük çaplı maddi hasar oluştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Muhabirin Kafası Yarıldı ve Hastaneye Kaldırıldı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun
    19:03 Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Çiçek, depremin Kayseri'de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

  • Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi
    19:03 Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 polise sertifika verdi. Kursiyerlere sertifikaları, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer yetkililerin katıldığı bir törenle takdim edildi. Atlı polisler, toplumsal olaylar ve kalabalık etkinliklerde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

  • Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı
    19:02 Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı

    AK Parti'den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesinde törenle aldı. Özlü, önümüzdeki 5 yılda Düzce'ye büyük ve önemli hizmetler yapacaklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları
    18:58 Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları

    Bolu'da geçen yıl yaralı veya hasta halde bulunan 206 hayvandan 130'u tedavilerinin ardından doğaya salınırken 9'u hayvanat bahçelerine teslim edildi, çeşitli türlerin bulunduğu 67 canlı ise kurtarılamadı. Yaban hayvanlarıyla ilgili ihbar sayısında artış yaşandığı belirtilirken, iklim değişikliği ve yaban hayvanlarının beslenme alışkanlıklarındaki değişimlerin etkili olduğu ifade edildi. Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının artırıldığı ve yaban hayvanı ile insan etkileşimlerini azaltmak için projelerin hayata geçirildiği bildirildi.


Advertisement