Bir Nesli Yoğuranlar" Söyleşileri - Son Dakika
Kültür Sanat

Bir Nesli Yoğuranlar" Söyleşileri

Yazar Şule Yüksel Şenler, "Türkiye'yi ve İslam alemini kurtaracak manevi inkılabını görmedikçe gözümü yummak istemiyorum" dedi.

27.12.2015 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazar Şule Yüksel Şenler, " Türkiye'yi ve İslam alemini kurtaracak manevi inkılabını görmedikçe gözümü yummak istemiyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Bir Nesli Yoğuranlar" söyleşileri kapsamında, yazar Şule Yüksel Şenler'in hayatını konu alan program, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapıldı.

Şenler'in hayatını anlatan belgeselin gösterilmesiyle başlayan programda, gazeteci Demet Tezcan ve Sadık Albayrak ile eski Fazilet Partisi Milletvekili ve akademisyen Merve Kavakçı İslam, Şenler hakkında birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından, hastalığına rağmen programa katılan Şenler, sahneye davet edildi. Programı hazırlayanlara teşekkür eden Şenler, "Bize Ne Oldu" kitabında kadınlara hitaben yazdığı son bölümünü okudu.

"Türkiye'yi ve İslam alemini kurtaracak manevi inkılabını görmedikçe gözümü yummak istemiyorum" diyen Şenler, İslam ülkelerinin çok büyük sancılar içinde olduğunu dile getirdi.

Şenler, tüm olanlara rağmen Türkiye'nin dimdik ayakta olduğuna işaret ederek, "Türkiye çok şükür, hepsinin içinde her türlü keşmekeşe rağmen dipdiri ayakta duruyor. Bizi bugünlere getiren Rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Bugünlere gelmemize vesile olanlara, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarına gönül dolusu minnetlerimi bildiriyorum. Allah başımızdan böyle idarecileri eksik etmesin" diye konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Said Nursi'nin talebelerinden Mehmet Fırıncı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program, Şenler ve katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bir Nesli Yoğuranlar' Söyleşileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement