Evlerin kapı ve duvarlarına işaret koyan provokatör, emniyetin titiz çalışmasıyla yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Evlerin kapı ve duvarlarına işaret koyan provokatör, emniyetin titiz çalışmasıyla yakalandı

Bursa'da bazı vatandaşların evlerinin kapı ve duvarlarına "X" işareti koyan şüpheli Bursa Emniyet Müdürlüğünün titiz çalışmasıyla yakalandı. Şahsın psikolojik rahatsızlığı olduğu aynı işareti kendi oturduğu evin kapısına da çizdiği tespit edildi.

20.11.2020 20:09  Güncelleme: 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi'nde ikamet eden bazı vatandaşların kapı ve duvarlarına "X" işareti konulması üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri işareti koyan şahsı yakalamak üzere harekete geçti. Bölgedeki kameraları inceleyen emniyet ekipleri çok geçmeden kapılara işareti çizen şahsı tespit etti.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yazıları çizen şahsın G.T. isimli kadın olduğu belirlendi. Kadının psikolojik sorunları olduğu ve ailesinden ayrı yaşadığı tespit edildi. Şahsın aynı işaretleri kendi evinin kapısına da çizdiği belirlendi. Şahıs kullanmış olduğu yazılama malzemeleriyle birlikte gözaltına alındı.

Evlerin kapı ve duvarlarına işaret koyan provokatör, emniyetin titiz çalışmasıyla yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evlerin kapı ve duvarlarına işaret koyan provokatör, emniyetin titiz çalışmasıyla yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • issizimhaciabi: bir Sunni olarak gerçekten çok üzülüyorum bu duruma Psikolojik sorunları olan insanlar nedense hep Alevilere saldırıyor? pek inandırıcı gelmedi bana 9 3 Yanıtla
  • FARUK : ATIN CEZAEVİNE BİR DAHA ÇIKMASIN 8 0 Yanıtla
  • erik: kesin psikolojik rahatsızlığı vardır kesin öyledir muhalefetten olsa şuan açık adresine kadar paylaşılmıştı şahıs ama malum partidense kesin akli dengesi bozuktur :) 4 3 Yanıtla
  • Emirhan: Abi bizim bilim, sanat, uzay gibi vs. vs. gibi alanlarda ivmelenmelere geçmemiz gerekirken. Böyle aptal konulara takılı kalırsak, aptalız derim başka bir şey diyemem. 5 0 Yanıtla
  • Konya'da Otobüs Durağında Kaza: 4 Ölü, 5 Yaralı
    12:22 Konya'da Otobüs Durağında Kaza: 4 Ölü, 5 Yaralı

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

  • Malatya'da Horoz Dövüştürüp Kumar Oynayanlara Cezalar
    12:21 Malatya'da Horoz Dövüştürüp Kumar Oynayanlara Cezalar

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde horoz dövüştürdüğü ve kumar oynadıkları belirlenen 11 kişiye toplamda 72 bin 257 lira ceza uygulandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, horoz dövüşü için kullanılan ekipmanlar ve canlı hayvanlar ele geçirildi. Ayrıca, kumar oynadıkları tespit edilen kişilere de ceza verildi.

  • Isparta'da Polis Olarak Tanınan Şahsın Hesabına Gönderilen 250 Bin TL Kurtarıldı
    12:20 Isparta'da Polis Olarak Tanınan Şahsın Hesabına Gönderilen 250 Bin TL Kurtarıldı

    Isparta'da kendisini polis olarak tanıtan bir şahıs, İ.H. isimli vatandaşı arayarak adının terör örgütü soruşturmalarına karıştığını söyleyerek hesabına 250 bin TL göndermesini istedi. İ.H., dolandırıldığını anlayarak emniyete ihbarda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, ilgili banka görevlileriyle işbirliği yaparak vatandaşın hesabından transfer edilen parayı bloke etti. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Semt pazarında ilgi gören ördek, taksinin çarpması sonucu öldü
    12:19 Semt pazarında ilgi gören ördek, taksinin çarpması sonucu öldü

    İstanbul Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'ndeki semt pazarında sahibi tarafından pazar alışverişinde görüntülenince sosyal medyada ilgi gören 'Pamuk' isimli ördek, ters yola girdiği belirtilen bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi ise taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.

  • Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı
    12:17 Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı

    Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir araçta ve içinde bulunan 2 kişinin üzerinde yapılan aramada, 555 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

  • Amasya'da yapılan aramada uyuşturucu bulunan araçta 4 kişi tutuklandı
    12:16 Amasya'da yapılan aramada uyuşturucu bulunan araçta 4 kişi tutuklandı

    Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada, Ankara'dan uyuşturucu madde getireceği bilgisi üzerine şüphelilerin kullandığı araçta yapılan aramada çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

  • Konya'dan İzmir'e gitmek için yola çıkan 3 düzensiz göçmen Afyonkarahisar'da yakalandı
    12:15 Konya'dan İzmir'e gitmek için yola çıkan 3 düzensiz göçmen Afyonkarahisar'da yakalandı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç beldesinde bir otomobili durdurarak içerisinde bulunan 4 kişinin kimlik sorgulamasını yaptı. Suriye uyruklu oldukları belirlenen 3 şahsın yurda kaçak yollardan girdikleri ve belgelerinin olmadığı tespit edildi. Şahıslar gözaltına alınırken, aracı kullanan şüpheli de göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı
    12:13 Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde, ameliyat için hastaneye götürülen yaşlı kadının içinde bulunduğu otomobil, aynı hastaneye doktora giden hastanın idaresindeki otomobile çarptı. Kazada yaşlı kadın ile eşi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı
    12:12 Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı

    Samsun'da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kumar oynadıkları tespit edilen 12 şahıs ile iş yeri sahibi 2 kişi hakkında işlem yapıldı. Kumar oynayanlara idari yaptırım uygulanırken, işyeri sahipleri ise 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem gördü. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

  • İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı
    12:10 İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonda kargoya verilen çekleri çalan ve kurdukları paravan şirketler aracılığıyla da çeklerin tahsilatını yapan 102 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si avukat 48 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement