Bir Tek Dileğim Var, Detone Olma Yeter - Son Dakika
Güncel

Bir Tek Dileğim Var, Detone Olma Yeter

a.i.d markası altında sunduğu bitkisel içerikli boğaz pastilleri için hazırladığı viral kampanya ile 1 aylık süreçte, 26 video sitesi üzerinden yaklaşık 400 bin kişiye ulaşıldı.

31.08.2013 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk ilaç sektörünün öncü ve lider firması Abdi İbrahim, yenilikçi bakış açısı ile Sağlık Ürünleri Kategorisi'ni genişleterek a.i.d (Abdi.İbrahim.Destek) markası altında sunduğu bitkisel içerikli boğaz pastilleri için hazırladığı viral kampanya ile 1 aylık süreçte, 26 video sitesi üzerinden yaklaşık 400 bin kişiye ulaşıldı.

Türk ilaç pazarında 2003 yılından bu yana liderliğini sürdüren Abdi İbrahim, Sağlık Ürünleri kategorisinde yarattığı markalar ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ederken, a.i.d (Abdi.İbrahim.Destek) markası altında sunduğu bitkisel içerikli boğaz pastilleri için çekilen filmi ile sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Abdi İbrahim'in, a.i.d (Abdi.İbrahim.Destek) markası altında sunduğu bitkisel içerikli boğaz pastilleri için çekilen viral video toplam 26 video sitesinde yaklaşık 400 bin kez izlendi. Reklam filmi ile ilgili olarak Ekşi Sözlük'te 80 adet pozitif olmak üzere 8 sayfa yazı yazıldı, reklam filmi, alkislarlayasiyorum.com'da 2 gün boyunca "Günün En Çok İzlenen Videosu" oldu ve en önemli sosyal medya araçlarından olan Twitter'da konu hakkında bine yakın tweet atıldı. Tüm kanallar üzerinden videoya erişim ise 2 milyonubuldu. Toplam 46 saniye süren videonun, ortalama izlenme süresinin 46 saniye olması da yakalanan başarıyı gözler önüne serdi.

a.i.d Boğaz Pastilleri, bir televizyon programında "Bir Tek Dileğim Var Mutlu Ol Yeter" adlı şarkıyı seslendirirken detone olan ve sosyal medyada "Detone Abi" adıyla en çok izlenenler arasına giren şarkıcının filmini farklı bir bakış açısıyla tekrar yorumladı. Hazırlanan filmdeki yaratıcı fikir; şarkıcının yüksek perdeden söylemeye çalışırken, detone olmaya başladığı ana odaklanıp, daha sonrasında efsanevi müzik grubu Led Zeppelin'in "Black Dog" şarkısının giriş sözleri ile devam ettirmesine dayanıyor. Led Zeppelin yorumu Türk ezgileri ile harmanlanıyor ve sonunda tekrar İbrahim Tatlıses'in "Mutlu Ol Yeter" sözleri ile son buluyor. a.i.d Boğaz Pastilleri'nin işlevi "Her ihtiyacın olduğunda" alt bantı ile belirtiliyor.

400 bin kişi tarafından izlendi

Yönetmenliğini Can Faki'nin yaptığı ve şarkıcı Tolga Akdoğan'ın katkılarıyla 1 günde çekilen videoda tüm ayrıntıların birebir aynısı oluşturulmaya çalışıldı. Şarkıcının kıyafetinden saçına, müzisyenden, yanlış söylenen şarkı sözlerine kadar aynı stüdyo ortamında videonun tekrar çekimi gerçekleştirildi ve böylece bir şarkıcının detone olmasını konu alan eğlenceli film 1 aylık süreçte, 400 bin kişi tarafından izlendi.

Reklam Künyesi

Reklamveren: Abdi İbrahim

Reklamveren Temsilcisi: Abdi İbrahim Sağlık Ürünleri Departmanı

Reklam Ajansı: Über

Yaratıcı Grup: Mehmet Yıldırım, Hande Arslan

Sağlık Ürünleri Pazarlama Direktörü: Hayal Tepe

Marka Direktörü: İpek Dağ

Marka Yöneticisi: Gizem Günalp

Yönetmen: Can Faki

Yardımcı Yönetmeni: Sıla Ünlü

Prodüksiyon Şirketi: Tavuk Film (http://www.tavukfilm.com/)

Şarkıcı: Tolga Akdoğan

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Tek Dileğim Var, Detone Olma Yeter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement