Bir Teşekkür de Modacılardan - Son Dakika
Güncel

Bir Teşekkür de Modacılardan

Bir Teşekkür de Modacılardan

Örün ile federasyon üyesi derneklerin başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

14.02.2012 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Nedim Örün ile federasyon üyesi derneklerin başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret ederek If Wedding Fashion - İzmir. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ve Moda Tedarikçileri Fuarı'na katkıları için teşekkür etti.

If Wedding Fashion İzmir ile Türkiye'nin moda ve hazır giyim sektörlerine büyük katkı sağlandığına dikkat çeken Nedim Örün, "Fuarımız şu anda Avrupa'nın en büyük fuarı. 4. yıldan itibaren Milano ve Barcelona fuarlarını büyüklük ve kapasite olarak geride bıraktık. Bu önemli ve gurur verici bir durum" diye konuştu. Avrupa'daki gelinlik sektörü içinde İzmir'in tanınmışlık düzeyinin çok yukarılarda olduğunu kaydeden Örün "Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun bu süreçte çok önemli desteklerini gördük. Şimdi de kendilerinden, Milano veya Paris'te bu fuarın tanıtımının 4-5 ay önceden yapılması konusunda bize öncülük etmelerini diliyoruz. Bir emelimiz de Avrupa ve dünyada en önemli gelinlik tasarımcısı Lübnan asıllı Modacı Elie Saab'ın önümüzdeki yıl fuarımıza gala defilesi için getirilmesidir" dedi.

"İzmir yerel yönetimlerin başkenti"

Denizli Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsa Dal, Gelinlik Fuarı'nı yakından takip ettiklerini ve hızlı büyümesinden büyük gurur duyduklarını belirterek, "Biz de bu fuarın yanında olmak ve çeyizlik sektöründe Denizli olarak yer almak istiyoruz" dedi.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Torun, çeyiz ve ev tekstili fuarlarının birlikte yapılmasını arzu ettiklerini dile getirirken, ziyarete İstanbul'dan katılan Gelinlik Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği Başkanı Esin Arıcan ise "6 senedir bu fuara destek vermek amacıyla geliyoruz. İzmir'in bir çok özelliği var. Bunun yanında gelinlikle de öne çıkması ve marka olma yolunda ilerlemesi çok güzel" dedi.

İstanbul Çorap Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk, "İzmir'de sanayicinin yanında yerel yönetimin olması büyük bir avantaj. O nedenle İzmir'i yerel yönetim açısından başkent olarak görüyorum" şeklinde konuştu. Ziyarette İstanbul Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği Başkanı Reşat Gülen ve Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Genel Sekreteri Deniz Aybar da bulundu.

Konuklarına If Wedding Fashion'a sağladıkları katkı için teşekkür eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da özetle şunları söyledi:

"Hep birlikte kenti kalkındırmayı, yerelde kalkınmayı sağlamaya çalışıyoruz. Böyle bir vizyon ile yola çıktığınızda mutlaka bütün sektörleri düşünmek zorundasınız. Ulu önderimizin de bize görev olarak verdiği bir fuarcılığımız var. Fuarcılığımızı geliştirmemiz gerekiyor. Türkiye'deki gelinlik sektörünün tasarımı gündeme taşıyarak, katma değeri yüksek ürünler üreterek, hızlı üretimin yanında mutlaka bir farklılık yaratarak, bu hepimizin birlikte elde ettiğimiz Gelinlik Fuarı ve gelinlik sektörü, başarısını zenginleştirerek, niteliğini arttırtarak daha da büyüyecektir. Bundan en küçük kuşkum yok!"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Teşekkür de Modacılardan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement