Bir TIR Faciası Daha: 3 Ölü - Son Dakika
Güncel

Bir TIR Faciası Daha: 3 Ölü

Bir TIR Faciası Daha: 3 Ölü

Ankara'dan İstanbul'a giden bir otomobil, önünde seyreden TIR'a arkadan hızla çarptı.

29.07.2011 10:42  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'dan İstanbul'a giden bir otomibil, Kızılcahamam yakınlarındaki otobanda rampa çıkarken önünde seyreten TIR'a arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobil, bir anda alev alıp yanmaya başladı. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi demir yığınları arasında ezilerek feci şekilde can verirken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Ankara-İstanbul TEM yolunda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul'a giden Veysel Coşkun'un kullandığı 06 ESB 57 plakalı otomobil, rampa çıkarken önünde seyreden Hikmet Gülseren'in kullandığı 34 ZA 1241 plakalı tuz yüklü TIR'a arkadan hızla çarptı. Sürücüsünün karşı tepeden gözüne güneş gelmesi nedeniyle meydana geldiği sanılan kazada, otomobilin sağ tarafı hurdaya döndü. Çarpmanın etkisiyle bir anda alev alan otomobil, TIR sürücüsü ile otobandan geçerken duran araç sürücülerinin yardımı sonucu yangın tüpleriyle müdahale edilerek güçlükle söndürüldü.

Söndürülen otomobilin içerisinde bulunan Latif Güngör (13), Açelya Güngör (7) ve Döndü Önlü (60) araçta sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kazadan ağır yaralı olarak kurtarılan otomobil sürücüsü Veysel Çoşkun, Latif Çoşkun, Şemsi Güngör ve Dürdane Önlü ise olay yerine gelen 2 ambulans helikopterle Ankara'daki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası ölenlerin cenazeleri Kızılcahamam Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

OTOBÜSLE DÖNECEKTİ

Kaza sonrası alınan bilgilere göre otomobilde bulunan ve sıkışarak feci şekilde ölen Döndü Önlü'nün İstanbul'dan Ankara'ya geldiği, dönüşte ise yakınlarının otobüs yerine son anda kendi otomobilleriyle götürme kararı aldıkları öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir TIR Faciası Daha: 3 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement