Bir Tuğla da Siz Koyun - Son Dakika
Güncel

Bir Tuğla da Siz Koyun

Bir Tuğla da Siz Koyun

Cemal Yılmaz Demir, Ağcagüney Erkek Talebe Yurdu'nun yapımı için hayırseverlere 'Bir tuğla da siz koyun' çağrısında bulundu.

22.09.2012 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ağcagüney Erkek Talebe Yurdu'nun yapımı için hayırseverlere 'Bir tuğla da siz koyun' çağrısında bulundu

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun'un Çarşamba İlçesi'ne bağlı Ağcagüney Beldesi'nde yapımına başlanan Erkek Talebe Yurdu'nun temel atma törenine katıldı. Demir, herkesin elinden geldiği kadar bu tür kurumlara yardım yapmalarını istedi.

EĞİTİMDE HERKES EŞİT

Ağcagüney Beldesi'nde 730 metrekare arsa üzerinde 4 katlı olarak yapılması planlanan ve öğrencilere dini eğitimin de verileceği Yatılı Erkek Talebe Yurdu'nun temeli Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'in de katıldığı bir törenle atıldı. Açılışta konuşan Demir, AK Parti iktidarından önceki günlere atıfta bulunarak, şimdi gelinen süreci değerlendirdi. Özellikle eğitim konusunda belirli bir kesimin büyük mağduriyetler yaşadığına dikkati çeken Demir, "Hamd olsun artık eğitimde herkes eşit konuma geldi. Başı örtülü, başı açık herkes aynı sınava girip aynı katsayıya tabi tutuluyor. Bunlar AK Parti iktidarıyla gerçekleşti" dedi.

BU KURUMLARLA İFTİHAR EDİYORUZ

Temeli atılan yurtta öğrencilere dini eğitiminde verileceğini ifade eden Milletvekili Demir, "İmam hatipler ve bugün temelini atacağımız bu gibi kurumlardan yetişen kimsenin bu ülkeye kötülüğü dokunmadı. Bizler bu kurumlarla iftihar ediyoruz. Allah sayılarını artırsın. Buranın temeli de devlet ve milletin bekası için atılmıştır. Bu adımı atanlardan Allah razı olsun. Fakat bu adımı atanları da yalnız bırakmamalıyız. Küçük, büyük demeden yardım elimizi uzatmalıyız. 'Bir tuğla da benden olsun' diyerek yardımlarımızı ulaştırmalıyız" diye konuştu.

Yurdun yapımını üstlenen Ağcagüney Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Abdurrahman Yayla ise, katılan herkese teşekkür ederek inşaatı 1 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından kurban kesilip, dualar okunarak yurdun temeli atıldı. Demir, programın ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Tuğla da Siz Koyun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement