Bir Umut Yeter Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Bölümde Ne Oldu? - Son Dakika
Güncel

Bir Umut Yeter Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Bölümde Ne Oldu?

Bir Umut Yeter Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Bölümde Ne Oldu?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Umut Yeter'in 6. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5. bölümde neler yaşandı?

06.11.2018 10:15  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan Kanal D'nin sevilen dizisi Bir Umut Yeter 5. bölümüyle ekranlara geldi. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu? Dizinin konusu ve tüm merak edilenler haberimizde...

BİR UMUT YETER 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oğlunun yaşadığını öğrenen Derya, bir yandan hiç ummadığı bu gerçeğin ortaya çıkmasına çok sevinirken bir yandan da Kenan'ın mektubu kendinden neden sakladığı kafasını kurcalamaktadır. Evdekiler Yılmaz'ın yazdığı isimsiz mektup olayının açığa çıkmasıyla derbeder olan Derya'yı sakinleştirmeye çabalasalarda Derya, Kenan'a o kadar kızgındır ki Kenan'a olan öfkesini daha fazla saklayamaz. Babayla kızın arasında soğuk rüzgarlar eserken Dilek ise bu gelişmeden son derece hoşnuttur.

Yılmaz, Derya'nın kaybettiği oğluna olan hasretine canlı canlı şahit oldukça Elif'le 5 yıl önce verdikleri kararın ne kadar büyük bir yanlış olduğunu fark eder. Elif'in Umut'un kendi çocukları olduğu ve kesinlikle Derya'ya doğruların söylenmesini istemediği konusundaki ısrarlarına rağmen Derya'ya gidip bütün gerçekleri anlatmayı kafasına koyar.

Bir Umut Yeter Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Bölümde Ne Oldu?

BİR UMUT YETER DİZİSİNİN KONUSU

Asker emeklisi olan Yılmaz, Köyceğiz'in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçer. Yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünen Yılmaz, kısa sürede yanıldığının farkına varacaktır. Yılmaz'ın hayattan fazla beklentisi kalmamasına rağmen Köyceğiz'de tanıştığı Elif'in yaşam sevincinden öyle çok etkilenir ki kısa sürede Elif'in de ısrarı ile evlenmeye karar verirler. Zaman içinde Elif'in hamile kalamaması ve peş peşe yaptığı düşükler evliliklerini sarsarve hiç beklemedikleri bir anda yeni doğmuş bir bebeğin hayatlarına girmesiyle her şey ters yüz olacaktır.

Elif, bebeği Allah'ın bir hediyesi olarak görürken, Yılmaz bunun doğru olmadığını biliyordur. Elif'in bebeği bağrına evlat diye basmasıyla Yılmaz'ın da yıllar boyu sürecek vicdan azabı başlamıştır.

Bir Umut Yeter, Yılmaz'ın vicdan muhasebesi yaparken doğru yolu bulmaya çabalaması Elif'in dağılmaması için büyük çaba harcaması ve ailesine olan aşırı düşkünlüğü, evlat acısı ve özlemi çeken ve bu durumda hayata tutunmaya çalışan acılı Derya'nın dramını konu alıyor.

Bir Umut Yeter Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Bölümde Ne Oldu?

BİR UMUT YETER 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Umut Yeter dizisinin 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Bir Umut Yeter Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Bölümde Ne Oldu?

BİR UMUT YETER DİZİSİ OYUNCULARI

Tolgahan Sayışman - Yılmaz Karabey

Esra Bilgiç Töre - Derya Akar

Hazal Subaşı - Elif Karabey

Serhat Tutumluer - Kenan Akar

Cem Uçan - Taner Çelikbaş

Yağmur Özbasmacı Mermer - Dilek Akar

Feyza Civelek - Damla Akar

Son Dakika Güncel Bir Umut Yeter Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son Bölümde Ne Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement