Bir zamanların en güzel kadınıydı! Hastalığıyla mücadele eden Filiz Akın'dan yeni haber - Son Dakika
Magazin

Bir zamanların en güzel kadınıydı! Hastalığıyla mücadele eden Filiz Akın'dan yeni haber

Türkiye'nin en değerli sanatçılarından biri olan Filiz Akın, bir süredir hastalıkla boğuşuyordu. Vücudunda septik şok oluşmasının ardından hastanede tedaviye alınan Akın'ın durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ünlü sanatçı, tedavisini gerçekleştiren sağlıkçılara da teşekkürlerini iletti.

29.08.2021 10:38  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilçam'da rol aldığı dönem Türkiye'nin en güzel kadını olarak gösterilen ünlü sanatçı Filiz Akın, hastalıkla boğuşuyor. Vücudunda septik şok oluşması nedeniyle tedavi gören ünlü sanatçıdan iyi haberler geldi.

Bir zamanlar en güzel kadınıydı! Hastalıkla boğuşan Filiz Akın'dan haber var

SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Instagram'da bir gönderi yayınlayan Filiz Akın, tedavisini üstlenen sağlık çalışanlarına da teşekkür etti. Akın, "Bende bu sağlık meleklerinin gayretiyle iyileşmede bir hızlanma var. Daha önce bilseymişim keşke bu ekibi. Belki de ateş komasına girmeden daha hızlanırdı tedavi. Gene de şükür; başta Fatih Çakır olmak üzere Burçak Uzuntaş ve Gamze Sarıkaya'ya çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bir zamanlar en güzel kadınıydı! Hastalıkla boğuşan Filiz Akın'dan haber var

SEPSİS NEDİR?

Sepsis, vücudun bir enfeksiyona karşı verdiği tepkinin neden olduğu, bazı vakalarda potansiyel olarak yaşamı tehdit eden bir duruma verilen isimdir.

Bağışıklık sistemi normalde vücutta görülen bir enfeksiyonla savaşmak için kan dolaşım sistemine çeşitli kimyasal maddeleri salar. Sepsis, vücudun bu kimyasal maddelere karşı tepkisi dengesiz olduğunda ve birden fazla organ sistemine zarar verebilecek değişiklikler tetiklendiğinde ortaya çıkar.

Devam eden sepsis daha ağırlaşarak septik şoka ilerlerse, bireyin tansiyonu, yani kan basıncı önemli ölçüde düşer. Bu da bireyin ölümüne yol açabilir.

Bir zamanlar en güzel kadınıydı! Hastalıkla boğuşan Filiz Akın'dan haber var
Bir zamanların en güzel kadınıydı! Hastalığıyla mücadele eden Filiz Akın\'dan yeni haber
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Bir zamanların en güzel kadınıydı! Hastalığıyla mücadele eden Filiz Akın'dan yeni haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement