Bırakacakları Konuşuluyordu. Hepsi 'Devam' Dedi - Son Dakika
Güncel

Bırakacakları Konuşuluyordu. Hepsi 'Devam' Dedi

Bırakacakları Konuşuluyordu. Hepsi \'Devam\' Dedi

ALMANYA, 2014 yılında Dünya Şampiyonluğu elde ettiğinde kahraman olarak gösterilen Sami Khedira, Mesut Özil, Toni Kroos, Mats Hummels, Jerome Boateng, Thomas Müller ve Manuel Neuer, Rusya'daki başarısızlığın sorumlusu olarak gösterildi.

02.07.2018 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALMANYA, 2014 yılında Dünya Şampiyonluğu elde ettiğinde kahraman olarak gösterilen Sami Khedira, Mesut Özil, Toni Kroos, Mats Hummels, Jerome Boateng, Thomas Müller ve Manuel Neuer, Rusya'daki başarısızlığın sorumlusu olarak gösterildi. Birkaç gündür, hepsinin milli takımı bırakacakları konuşuldu. Ancak bu futbolcuların neredeyse tamamı yaptıkları açıklamalar ve paylaşımlarla tam tersini söyledi. Kaleci Neuer kesin bir dille, "Milli takımı bırakmak gibi bir planım yok" derken, Sami Khedira milli takımda oynamaya devam etmek isteğini açıkladı. Boateng, bırakmasının söz konusu olmadığını duyurdu. Mats Hummels, Instagram hesabından eylül ayında oynanacak milli maçta her şeyin düzeleceğinin mesajını yayınlayarak 'devam' edeceğinin sinyalini verdi. Müller, Güney Kore maçından hemen sonra bırakmayacağını deklere etmişti. Mesut Özil ise "Bu konuyu düşünmek için zamana ihtiyacım var" diyerek beklentileri boşa çıkardı.

LÖW DEVAM EDERSE...

Milli takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan en önemli isim ise Teknik Direktör Joachim Löw. İki yıl yardımcı antrenör olmak üzere toplam 14 yıldır Alman Milli Takımında görev yapan Löw, bu hafta içinde kararını açıklayacak. Beklentiler, Löw'ün devam etmesi yönünde. Eğer Löw devam ederse, uzun süredir birlikte çalıştığı bazı futbolcularla yollarını ayıracak. Bunların kim olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Bırakacakları Konuşuluyordu. Hepsi 'Devam' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement