Bircan Bali'nin Öpüşme Görüntülerinin Ardından Nihat Doğan'ın Paylaşımı Akılları Karıştırdı - Son Dakika
Magazin

Bircan Bali'nin Öpüşme Görüntülerinin Ardından Nihat Doğan'ın Paylaşımı Akılları Karıştırdı

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali'nin sevgilisiyle samimi görüntülerinin çıkması sonrası Nihat Doğan'ın paylaşımı akılları karıştırdı.

19.10.2018 12:22  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sert dilli yorumcusu Bircan Bali'nin, sevgilisiyle birlikte samimi görüntüleri ortaya çıktı. Ünlü sunucunun sevgilisiyle görüntülerinn çıkmasının ardından, eski mesai arkadaşı Nihat Doğan'dan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Doğan, hakkında iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddialarının ardından programdan suçlayıcı açıklamalar yapan Bali'yi hedef alan paylaşımla dikkat çekti.

"EKRANLARIN NAMUS TÜCCARLARI"

Nihat Doğan sosyal medya hesabından, "Ey ekranların Namus TÜCCARLARI!!! Vallahi incittiğiniz yerden incinecek, kırdığınız yerden kırılacaksınız. Vallahi! Allah yarına bıracak amma yanınıza asla bırakmayacak. Nd ile dans en son şanstır bunu bilmeli yola gelmeliydin, gerçeklerin er veya geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır( belki belki yarından da yakın" notuyla yaptığı paylaşım akıllara Bircan Bali'yi getirdi.

Bircan Bali'nin Öpüşme Görüntülerinin Ardından Nihat Doğan'ın Paylaşımı Akılları Karıştırdı

"PEDOFİLİYİ SİNDİRDİNİZ, CİNSEL İSTİSMARI SİNDİRDİNİZ"

Öte yandan bugün ki canlı yayında fotoğraflarını çıkartan kişilere öfke kusan Bali'nin, "Pedofiliyi sindirdiniz, cinsel istismarı sindirdiniz, tecavüzü, tacizi, evli kadınların başka adamların elini tutmasını, vatan hainini sindirdiniz. İki bekar insanın öpücüğünü sindiremediniz. Allah'tan korkmayan herkesi Allah'a havale ediyorum. Bunu kimin yaptığını biliyorum. Pazartesi belge ve şahitleriyle açıklanacak." demesi akıllara Nihat Doğan'ı getirdi.

Bircan Bali'nin Öpüşme Görüntülerinin Ardından Nihat Doğan'ın Paylaşımı Akılları Karıştırdı
Bircan Bali'nin Öpüşme Görüntülerinin Ardından Nihat Doğan'ın Paylaşımı Akılları Karıştırdı
Bircan Bali'nin Öpüşme Görüntülerinin Ardından Nihat Doğan'ın Paylaşımı Akılları Karıştırdı
Bircan Bali\'nin Öpüşme Görüntülerinin Ardından Nihat Doğan\'ın Paylaşımı Akılları Karıştırdı

Son Dakika Magazin Bircan Bali'nin Öpüşme Görüntülerinin Ardından Nihat Doğan'ın Paylaşımı Akılları Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Bodur murat: Allahtan korkmayını Allaha havale ediyormuş Bircan Bali sen bu görüntüden sonra kendini Allaha havale et 27 1 Yanıtla
  • Vayyyyy: Hepsi sıkışınca Allah diyor nediyeyim Allah sizi bildiği gibi yapsın. 25 0 Yanıtla
  • Fadimana: Öppsürken resim cekinmek nedir ya hemde hazirlikli folll makyaj 18 0 Yanıtla
  • gazoz kapağı: bu nihatta heryerden çıkıyo la 13 4 Yanıtla
  • Neo: Sınır dısı edilmesi gereken gereksiz bir. Araçtır nıhat 10 7 Yanıtla
  • cevo: Allahın adını kullanıp namustan bahsetme biraz sus tacizci. 13 3 Yanıtla
  • aaaaaaaaa: kendileri milleti eleştirir kendi özel hayatları en kötüsü :) 16 0 Yanıtla
  • Füsun : Yinemi Nihat! Heryerden çıkıyor ya 10 5 Yanıtla
  • gökçe: eleştiri yapan kendi ne bir baksa 13 1 Yanıtla
  • GLTSRY FAN: LA BODUR NE OLMUŞ 3 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kaan Taşaner, Kızılcık Şerbeti dizisine kadroya dahil oldu
    08:12 Kaan Taşaner, Kızılcık Şerbeti dizisine kadroya dahil oldu

    Kızılcık Şerbeti dizisine yeni bir isim olan Kaan Taşaner dahil oldu. Yeni bölümde Kıvılcım'ın kızının imam nikahı kıyıp tesettüre girmesinin ardından sinir krizi geçirmesi ve Ertuğrul ile Mihri'nin diziden ayrılması konu ediliyor.

  • Kül Masalı'nın dördüncü bölümünde gerilim artıyor
    06:35 Kül Masalı'nın dördüncü bölümünde gerilim artıyor

    Arat'ın öldü bilinen karısı Jale'nin ortaya çıkmasıyla Özge evden ayrılmak ister. Ancak Arat, karısının hamile olduğunu öğrenince buna izin vermez. Neveser ise Özge'yi köşeye sıkıştıracak bir plan yapar. Jale'nin dönüşü Arat'ın öfkesini ortaya çıkarır ve Özge Arat'ın bilmediği yönlerini keşfeder. Giraylı ailesinin sırlarla dolu hayatında tesadüflere yer olmadığı ortaya çıkar.

  • Erkal Sonel, avukatıyla fotoğraf paylaşarak dava sürecini duyurdu
    00:32 Erkal Sonel, avukatıyla fotoğraf paylaşarak dava sürecini duyurdu

    İnci Taneleri dizisinde seslendirdiği şarkıyla ünlenen Erkal Sonel, Bircan Bali ve diğer kişiler hakkında açtığı dava sürecini avukatıyla çekilen bir fotoğrafıyla duyurdu. Sonel, paylaşımına 'Gereği düşünüldü' notunu düşerek dava açtığı kişilere gözdağı verdi.

  • Leyla, Dağhan'ın adamlarından kaçmayı başarıyor
    00:31 Leyla, Dağhan'ın adamlarından kaçmayı başarıyor

    Leyla, Dağhan'ın adamlarının gözleri önünde cinayet işlemesiyle korkmaya ve ona olan güvenini sorgulamaya başlar. Bilgisayarını bulmadan kurtulamayacağını anlayan Leyla, babasının güvendiği bir dostundan yardım almaya gider. Ancak bu yardım isteği başına yeni belalar açar. Dağhan Müdür'ün de desteğiyle Leyla'yı bulmak için uğraşan Dağhan, Enver'in tutuklanmasıyla olayların büyümesine neden olur. Bu durum, Fatma ve Davut arasındaki ihanet gerginliğini de artırır. Oya ve Ekber arasındaki yakınlık ise Enver'in dikkatini çeker ve Aydan'dan yardım ister. Dağhan ve Enver, Ekber Baltacı'yı öldürmek için güçlerini birleştirirken, Gürkan ise Leyla'nın peşine düşerek Dağhan hakkında bir iz bulmaya çalışır.

  • TİYATROKARE'NİN ÖDÜLLÜ OYUNU 'AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR' KIBRIS'TA
    00:31 TİYATROKARE'NİN ÖDÜLLÜ OYUNU 'AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR' KIBRIS'TA

    TiyatroKare'nin ödüllü oyunu 'Ağaçlar Ayakta Ölür', 18 Mart'ta Gazimağusa Rauf Denktaş Kültür Merkezi'nde, 19 Mart'ta GİRNE Amerikan Üniversitesi'nde, 20 Mart'ta Lefkoşa Yakın Doğu Üniversitesi'nde sahnelenecek. Oyun, Kıbrıslı seyirciyi hem ağlatacak, hem de güldürecek. Nevra Serezli, bu oyun için ilk kez feribotla Kıbrıs'a geliyor. Uçak korkusu olan Serezli, Kıbrıs'tan gelen yoğun talep üzerine karayoluyla Kıbrıs'a gidecek. Oyunun yönetmenliğini Nedim Saban üstlenirken, Nevra Serezli büyükanne rolünü oynuyor.

  • Neslihan Atagül'ün Kadir Doğulu'yu paylaşıp paylaşmadığı tartışılıyor
    22:31 Neslihan Atagül'ün Kadir Doğulu'yu paylaşıp paylaşmadığı tartışılıyor

    Geçtiğimiz sene Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'ü aldattığı iddialarıyla gündeme gelen çift, son olarak Milano pozlarıyla dikkat çekti. Söylemezsem Olmaz programında yapılan yorumlarla birlikte, çiftin özel hayatı tekrar tartışılmaya başlandı.

  • Haluk Levent, hayatının film olacağı iddialarına yanıt verdi
    22:30 Haluk Levent, hayatının film olacağı iddialarına yanıt verdi

    Şarkıcı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, hayatının film olacağı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Levent, 2004 yılında Transtrakya projesine karşı halk örgütlenmesinin bir parçası olduğunu belirterek, hayatının sadece 15 günlük bir kesit olduğunu ifade etti.

  • Cem Yılmaz'a içkili paylaşımı soruldu, verdiği tepki de hareketi kadar skandal
    21:08 Cem Yılmaz'a içkili paylaşımı soruldu, verdiği tepki de hareketi kadar skandal

    Ramazan'ın ilk günü sosyal medya hesabından içkili paylaşım yapan Cem Yılmaz, "Bilerek yaptığınız konuşuluyor. Neler söylemek istersiniz?" sorusunu yönelten muhabire adeta nispet yaparcasına bacak bacak üstüne atarak poz verdi.

  • Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Güldür Güldür Show oyuncularını ziyaret etti
    16:10 Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Güldür Güldür Show oyuncularını ziyaret etti

    Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Güldür Güldür Show oyuncularıyla bir araya geldi. Başkan Akpolat, BKM kurucusu Necati Akpınar ve sanatçı dostlarına teşekkür etti.

  • Dün akşam Survivor'da baba olacağını öğrenmişti! Yunus Emre'nin eşi bebeğini düşürdü
    16:03 Dün akşam Survivor'da baba olacağını öğrenmişti! Yunus Emre'nin eşi bebeğini düşürdü

    Survivor'da mücadele eden Yunus Emre, dün akşam yayınlanan bölümde baba olacağını öğrendi ancak eşinden kötü haber geldi. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, "Kullandığım ilaçlar ve bazı sağlık sorunlarından dolayı gebeliğim sonlandı" dedi.

  • Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır duygusal anlar yaşadı
    15:22 Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır duygusal anlar yaşadı

    Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Yeşilçam filmlerinin ünlü yapımcısı Arif Keskiner için Teşvikiye Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Törene katılan Kadir İnanır, arkadaşının tabutu başında gözyaşlarına hakim olamadı.

  • Kate Middleton, İngiltere'nin en sevilen kraliyet üyesi seçildi
    13:55 Kate Middleton, İngiltere'nin en sevilen kraliyet üyesi seçildi

    Galler Prensesi Kate Middleton, İngiltere'nin en sevilen kraliyet üyesi olarak belirlendi. Ankete katılanların yüzde 38'i Middleton'ı tercih etti. Yine aynı ankette, Harry ve Meghan'ın popülerlikleri düşüş gösterdi.


Advertisement