Birgül Ulusoy Aşk ve Mavi'de - Son Dakika
Güncel

Birgül Ulusoy Aşk ve Mavi'de

Birgül Ulusoy Aşk ve Mavi\'de

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği ATV'de yayınlanacak olan "Aşk ve Mavi - Götür Beni Gittiğin Yere" dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

21.09.2016 10:17  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonun en ses getirecek projelerinden biri olarak gösterilen dizinin başrollerinde Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Canlandırdığı renkli karakterler ile gönüllere taht kuran Birgül Ulusoy ise Aşk ve Mavi'de tam üzerine dikilen Birgül karakteri ile bu sefer güldürmeye hazırlanıyor.

Yakında seyirci ile buluşacak olan "Aşk ve Mavi - Götür Beni Gittiğin Yere" dizisinin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Kırgın Çiçekler dizisinin yazarları Gül Semerci ve Yelda Eroğlu birlikte kaleme alacaklar. Tutkulu bir aşkın işlendiği ve Nevşehir'de geçecek olan dizi, dev oyuncu kadrosu ile de fark yaratıyor. 'O Hayat Benim'de Sakine, 'Kırgın Çiçekler' dizisinde Emine rolüyle izlediğimiz Birgül Ulusoy, yeni sezonda Aşk ve Mavi dizisi ile ATV ekranlarında yer almaya hazırlanıyor. Konak'ta geçecek olan hikâyede bambaşka bir karaktere hayat verecek olan Ulusoy, 26 yıllık oyunculuk deneyimini bu rol ile taçlandırmayı planlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birgül Ulusoy Aşk ve Mavi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement