Birikim Hayat Koleji'nde Açılışa Özel Kampanya - Son Dakika
Güncel

Birikim Hayat Koleji'nde Açılışa Özel Kampanya

Birikim Hayat Koleji\'nde Açılışa Özel Kampanya

Birikim Eğitim Kurumları eğitimdeki 18. yılını benzersiz bir okul konsepti sunan Birikim Hayat Koleji'yle karşılıyor.

20.04.2013 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VELİLER İÇİN YÜZDE 18 İNDİRİM!

"Okul Hayattır'" sloganıyla yola çıkan Birikim Hayat Koleji'nde, 18 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında kayıt yaptıranları açılışa özel yüzde 18 indirim fırsatı bekliyor. Birikim Hayat Koleji, velilere bu özel kampanyasında hem indirim hem de taksit imkânı sunuyor.

Birikim Eğitim Kurumları'nın 18 yıllık tecrübesiyle Güneşli'de hayata geçirdiği "Birikim Hayat Koleji", 2013-2014 eğitim öğretim yılında tam teşekküllü bir şekilde faaliyet göstermeye hazırlanırken, kayıtların resmi olarak başlamasıyla kayıt yaptırmayı düşünenlere açılışa özel 18 Nisan – 18 Mayıs tarihleri arasında yüzde 18 indirim fırsatı sunuyor. Farklı eğitim anlayışı ve çocuklara sunduğu zengin sosyal, kültürel ve sportif imkânlarıyla 30 bin metrekare alana kurulan ve bölgenin en büyük eğitim kampüsü olma özelliğini taşıyan "Birikim Hayat Koleji", anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki 1478 öğrenci kapasitesiyle yeni öğrencileriyle buluşmayı bekliyor…

Her şeyi çocukları düşünerek tasarlayan Birikim Hayat Koleji, öğrencilerine keşfederek öğrenebilecekleri, oyun oynama haklarının ellerinden alınmadığı bir dünya sunuyor. Birikim Hayat Koleji'nde, çocukların zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak satranç masaları, peyzaj mimarisiyle dikkat çeken gizlenmiş bahçeler, botanik bahçesi, iç avlular ile öğrencileri keşfetmeye yönelten gizli ve açık oyun alanları bulunuyor.

Kişisel yeteneklere göre eğitim

Birikim Hayat Koleji, her öğrencinin bir diğerinden farklı öğrenme stiline sahip olduğunun bilinciyle hareket ediyor. Öğrencilerin doğuştan gelen özelliklerinin göz önünde bulundurularak yeteneklerine göre eğitim verilmesini amaçlayan okul bünyesinde; dijital kütüphaneler, özel müzik ve resim odaları, konferans salonu, modern laboratuarlar, planeterium-rasathane, çocukların tarımın nasıl yapıldığını öğrenebilecekleri toplam 2.500 m2 alana sahip açık çatı bahçesi bulunuyor.

'Adab-ı Muaşeret' eğitimi

Birikim Hayat Koleji'nde kişilik gelişiminin temelini oluşturan ahlak eğitimi, adabı muaşeret eğitimiyle paralel olarak uygulanıyor. Öğrencilerin bencil, kaba düşüncelerden sıyrılarak başkalarına karşı davranışlarını bir düzene koymasını, onun duyarlı ve nazik olmasını sağlayan adab-ı muaşeret eğitimine büyük önem veriliyor.

24 kişilik cognital sınıflar

Birikim Hayat Koleji'nde öğrenciler interaktif bir şekilde derse katılım sağlayabiliyorlar. Akıllı tahta sistemiyle donatılan, her öğrencinin kendine ait akıllı ekranlarının olduğu, maksimum 24 öğrencilik cognital sınıflar yer alıyor. Bu sınıflar sayesinde öğrenciler, tahtada anlatılan dersi önlerinde bulunan akıllı ekrandan takip edebiliyor ve derse interaktif bir şekilde katılım sağlıyor. Ayrıca öğrenciler daha sonra isterlerse, sınıf ortamında anlatılan dersleri internetten tekrar izleme olanağına sahip oluyor.

Veliler çocuklarıyla birlikte sosyal imkânlardan yararlanabiliyor

Birikim Hayat, sunduğu geniş sosyal imkânlarıyla da dikkati çekiyor. Kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı spor salonları, jimnastik salonları, havuz, 2 farklı sinema salonu, tartışma platformu, konferans salonuyla öğrencilerin dersler dışında daha fazla sosyalleşmesine katkı sağlıyor. Birikim Hayat'ın sosyal imkânlarından veliler de yararlanabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birikim Hayat Koleji'nde Açılışa Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement