Birikimler, Yapı Kredi'de Büyüyor - Son Dakika
Güncel

Birikimler, Yapı Kredi'de Büyüyor

Yapı Kredi, kişiye özel çözümler sunan geniş tasarruf ürünleriyle Dünya Tasarruf Günü'nü kutluyor.

28.10.2013 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tasarruf sahiplerine Risk Profili Analizi Anketi uygulayarak kendilerine en uygun yatırım sepetini oluşturan Yapı Kredi, kişiye özel birikim programı Kartopu ile de düzenli olarak yatırım fonları alımı gerçekleştiriyor. En az iki farklı Yapı Kredi fonundan oluşan Kartopu, belirlenen sıklıkta, seçilen fon sepeti alımını otomatik olarak gerçekleştiriyor. Biriktirilen fonlar istendiği zaman, istenen miktarda bozdurulabiliyor.

İLK PARAM İLE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM

Kartopu ürününün altında yer alan İlk Param ise çocuklar adına güvenli bir birikim imkanı sunuyor. İçeriğindeki A Tipi Karma Fon (YFAK2) ile tasarrufları uzun vadeli yatırıma yönlendiren Yapı Kredi, en uygun risk/kazanç oranına sahip bu yatırım aracıyla çocukların geleceğini teminat altına alıyor.

Kartopu talimatı, Yapı Kredi şubelerinden veya www.yapikredi.com.tr internet sitesi üzerinden verilebiliyor. İlk Param işlemleri ise yine Yapı Kredi şubelerinden veya İnternet Bankacılığı üzerinden yapılabiliyor.

YAPI KREDİ ALTIN GÜNLERİ YASTIK ALTI BİRİKİMİNE EK GELİR SUNUYOR

Yapı Kredi Altın Günleri uygulamasıyla yastık altı birikimlerini değerlendirmek isteyen müşterilerine de ilave getiri imkanı sunuyor. Çeyrek, yarım ve/veya cumhuriyet altını ile bilezik, yüzük, kolye gibi ziynet eşyalarını banka güvencesinde değerlendirmek isteyen müşterilerini hem altındaki olası yükselişlerden hem de faizden yararlandırıyor. Alım-satım işlemi olmadığı için altınları kur kaybına uğramıyor. Bu sayede altınlar değer kaybetmeden çalınma veya kaybolma riski de ortadan kalkıyor.

AKILLI FON SEPETİ İLE FARKLI BEKLENTİLERE FARKLI SEÇENEKLER

Yapı Kredi'nin yatırım fonu bazlı alternatif ürünleri ise her türden risk profiline uygun çözüm sunuyor. Akıllı Fon Sepeti ürünü yatırımlarını çeşitlendirmek ve riski dağıtmak isteyen tasarruf sahiplerine aktif olarak yönetilen ve değişen piyasa koşullarına göre sürekli güncellenen fon sepetleri ile profesyonel fon yöneticilerinin stratejilerini kullanma imkanı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birikimler, Yapı Kredi'de Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement