Birlikler Kuruluyor Kocaeli Gelişiyor" Projesi Kapsamında Girişimciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Birlikler Kuruluyor Kocaeli Gelişiyor" Projesi Kapsamında Girişimciler Ödüllerini Aldı

Birlikler Kuruluyor Kocaeli Gelişiyor" Projesi Kapsamında Girişimciler Ödüllerini Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle yürütülen “Birlikler Kuruluyor, Kocaeli Gelişiyor” projesinin eğitim ayağı tamamlandı.

13.01.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle yürütülen "Birlikler Kuruluyor, Kocaeli Gelişiyor" projesinin eğitim ayağı tamamlandı. Girişimciler, sertifikalarını Başkan Karaosmanoğlu'nun elinden aldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, Kandıra Narköy temsilcisi Nurdane Kuşçu ve girişimde bulunmak isteyen kursiyerler katıldı.

Programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, topraktan yeterince istifade edebilmek için birlikler kurmak gerektiğini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, "Doğa hepimize yetecek kadar geniş. Yeter ki kendi ellerimizle kirletmeyelim. Kocaeli'de nüfusumuzun iki katına bakacak toprağımız mevcut. Bu projeyle birlikler kurarak tarımın gelişmesini sağlayacağız. Birlikler sayesinde vatandaşlarımıza kaliteli ürünler sunacağız" dedi.

Programda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde yürütülen eğitimlere katılan 45 kadın 66 erkek olmak üzere 111 çiftçi ve girişimciye sertifikaları verildi.

Sertifika töreninde eğitime katkılarından dolayı Doğu Marmara Kalkınma Ajansına, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine, Anadolu Ekolojik Ürünler Kontrol ve Sertifikasyon Limited Şirketi çalışanlarına, eğitimin uygulaması esnasında katkısı olan Kandıra Narköy ve Kartepe Ekoköy temsilcilerine plaket verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birlikler Kuruluyor Kocaeli Gelişiyor' Projesi Kapsamında Girişimciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement