Birlikspor Bugün Sancaktepe'de - Son Dakika
Güncel

Birlikspor Bugün Sancaktepe'de

2.Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor bugün Sancaktepe Belediye Spor'a konuk olacak.

22.02.2018 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz puan veya puanlar almak istiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele den Kocaeli Birlikspor 24.hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda Sancaktepe Belediye Spor'a konuk olacak. Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar sabah saatlerinde İstanbul'a hareket etti.

PUAN İSTİYORLAR

Ligin ilk yarısındaki karşılaşmada 5-0 gibi bir skorla Sancaktepe'ye mağlup olan genç Kocaeli Birlikspor bugün maçın rövanşından puan ve puanlar çıkarmak istiyor. 23 haftada 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 41 puan toplayan Sancaktepe karşısında zorlu 90 dakika geçirecek olan Kırmızı-Beyazlılar'ın ise 2 galibiyet, 3 beraberliği bulunuyor.

5 OYUNCU SINIRDA

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Batuhan Boyoğlu'nun kadroda olmadığı Kocaeli Birlikspor'da başka sakatlığı bulunan oyuncu yok. Cezalı futbolcusu da bulunmayan Birlikspor'da sarı alarm var. Berat Aydın, Kemal Kazan, Muhammet Özkal, Onur Behiç Özalgan ve Raif Uzuner olmak üzere 5 oyuncu sarı kart sınırında.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Müsabakada İzmir bölgesi B klasman hakemlerinden Yaşar Can Temizel düdük çalacak. Aynı bölgeden Fatih Söyler'in 1.yardımcı hakemliği yapacağı maçta Manisalı Cemalettin Gündoğdular 2.yardımcı hakem ve Bitlis bölgesinden Ahmet Balkan 4. hakemlik yapacak. Maçın gözlemcisi Nurettin Güler, temsilcisi ise Hidayet Aygün.

HAKEMİN KARNESİ

Kariyerinde 60 müsabaka yöneten orta hakem Yaşar Can Temizel bu maçlarda 310 sarı, 26 da kırmızı kart gösterdi. Bu maçların 30'unu ev sahibi takım kazanırken 14'ünde deplasman takımı galip geldi ve 16 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. 3 sezondur 2.lig maçlarına çıkan Temizel bu sezon 2.ligte 4 maçta düdük çaldı ve 3'ü ev sahibinin galibiyeti, biri beraberlikle sonuçlanan bu maçlarda 16 kez sarı, 1 kez de kırmızı kartı kullandı. Sancaktepe'nin İnegöl deplasmanında 2-2 kaldığı maçı da yöneten Temizel en son 2 Aralık 2017'de görev aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlikspor Bugün Sancaktepe'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı
    17:19 İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı

    Birleşmiş Milletler ile ortaklaşa gerçekleştirilen bir incelemeye göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik ağır bombardımanlarında bölgedeki 212 okul 'doğrudan hedef alındı'. Uydu görüntüleri, saldırıların başladığı tarihten bu yana en az 53 okulun tamamen yıkıldığını gösteriyor.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Düzce'de Anaokulu Öğrencileri Kütüphane Ziyareti Yaptı
    17:16 Düzce'de Anaokulu Öğrencileri Kütüphane Ziyareti Yaptı

    Düzce'de bulunan Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, Kütüphaneler Haftası'nda anaokulu öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde kitapları inceleyerek keyifli vakit geçirdi. Düzce genelinde haftanın 7 günü hizmet veren kütüphaneler, ramazanda sahura kadar açık tutuluyor ve öğrencilere nezih bir ortamda ders çalışma imkanı sunuyor.

  • Fatih'te 'Ramazan hoca' olarak tanınan şahsın öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı
    17:15 Fatih'te 'Ramazan hoca' olarak tanınan şahsın öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı

    Fatih'te 'Ramazan hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'i başkası zannettiğini öne sürüp bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheliye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüphelinin 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

  • CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya'yı kısa sürede ayağa kaldıracak projelerini açıkladı
    17:15 CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya'yı kısa sürede ayağa kaldıracak projelerini açıkladı

    CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, askeri hastanenin yanındaki alanda konut yapacaklarını ve kentsel dönüşümü hızlı bir şekilde başlatacaklarını söyledi.

  • DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş: Oyumuz hiç kimseye değil
    17:13 DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş: Oyumuz hiç kimseye değil

    DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş, DEM Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu vurgulayarak, seçim meydanlarında kendilerini anlatmaya çalıştıklarını belirtti. Beştaş, oyumuzun hiç kimseye değil, kendimize ve DEM Parti'ye olduğunu söyledi.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    17:13 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Kavacık Görele Camii'nde düzenlenen cenaze törenine ünlü isimler katıldı. Akın Petekkaya'nın cenaze namazı kılındıktan sonra Görele Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze alanında yaşanan bir olayda Saruhan Hünel, kalabalığın içindeki bir vatandaşa çarptı ve vatandaşın ayağı şişerek morardı. Hünel, kaza sonrası yaşanan gerginlik üzerine açıklama yaparak, hastaneye gitmeyi teklif ettiğini söyledi.

  • Edirne'de toprağa gömülü ceset bulundu
    17:13 Edirne'de toprağa gömülü ceset bulundu

    Edirne'de Hıdırağa köyünde yaşayan Hamit Kır'ın kayıp ihbarı üzerine yapılan soruşturma sonucunda, 12 gündür kayıp olan Kır'ın cesedi Küçükdöllük Göleti yakınında toprağa gömülü halde bulundu. Ceset, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili köyde bir çiftlikte çalışan şüpheli gözaltına alındı.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Türkiye seçimlerin en sağlıklı yapıldığı ülkelerden biri
    17:13 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Türkiye seçimlerin en sağlıklı yapıldığı ülkelerden biri

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin seçimlerin en sağlıklı yapıldığı ülkelerden biri olduğunu belirterek, seçim süreçlerinin şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Destici, Gölbaşı'ndaki partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, Gölbaşı'nın belediye başkan adayı Gökhan Koçak'ın önde olduğunu ileri sürdü. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın ruhunun devletin bekasını öncelikli tuttuğunu vurgulayan Destici, Türkiye'nin seçim güvenliğinin sağlandığını ve seçimlerin güvenli bir şekilde yapıldığını ifade etti.

  • Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, toplu iş sözleşmesiyle en düşük maaşı 22 bin TL'ye çıkardı
    17:13 Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, toplu iş sözleşmesiyle en düşük maaşı 22 bin TL'ye çıkardı

    Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti Başkan Adayı Ali Atlı, toplu iş sözleşmesi toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Atlı, çalışma arkadaşlarının 'Toplu İş Sözleşmesi' ile en düşük maaşın 22 bin TL'ye çıkarıldığını açıkladı.


Advertisement