Birlikte Doğdular Aynı Gün Evlendiler - Son Dakika
Yerel

Birlikte Doğdular Aynı Gün Evlendiler

Antalya'da tek yumurta ikizi olarak dünyaya gelen, aynı ilköğretim, lise ve üniversiteye giden kızkardeşler, düğünlerini de birlikte yaptı.

08.06.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SÜLEYMAN ELÇİN - Antalya'da tek yumurta ikizi olarak dünyaya gelen ve hayatları boyunca bir an olsun ayrılmayan kız kardeşler, aynı gün evlendi.

Elmalı ilçesinde yaşayan Mehmet ve Fatma Durmuş çiftinin 25 yıl önce Eda ve Seda ismini verdikleri tek yumurta ikizleri dünyaya geldi. Görenlerin birbirinden ayırt edemediği ikizler, aynı ilköğretim okulu ve liseye gitti.

Öğrenim hayatları boyunca birbirlerinden bir an olsun ayrılmayan ikizler, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ağlasun Meslek Yüksekokulunu kazandı. Üniversitede ayrılma korkusu duymaya başlarken aynı üniversiteyi kazandıklarının açıklanması üzerine büyük mutluluk yaşayan ikizler, okullarından mezun olduktan sonra da aynı mesleği yapmaya başladı.

En büyük hayalleri gerçek oldu

Muhasebeci olarak hayatlarını sürdüren ikizlerin, çocukluklarından bu yana kurdukları hayal de gerçek oldu. İkizlerden Eda, Halil İbrahim Özsoy ile Seda ise Zafer Tayhan ile aynı gün evlendi. Nikahları birlikte kıyılan ikizler, düğünü de birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadı. Elmalı ilçesinde gerçekleştirilen düğünle ikizler aynı gün dünya evine girdiler.

Seda Tayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıllardır ikiziyle aynı gün evlenmeyi hayal ettiklerini ve bu hayalin gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyledi. İkiziyle bütün dert ve mutluluklara ortak olduklarını anlatan Seda Tayhan, "Hayatımız boyunca hiç ayrılmadık. Bütün kederlerimize de sevinçlerimize de ortak olduk. İkiz kardeşi olmayanın bu duyguyu bilmesi çok zor. Aynaya baktığımız zaman bir kişi değil iki kişi görüyoruz. Yaşadığımız sürece de hiçbir zaman ayrılmayacağız" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birlikte Doğdular Aynı Gün Evlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement