Birlikte En Güzel Günleri Geçirdiği Villaya Polis Zoruyla Girebildi - Son Dakika
Güncel

Birlikte En Güzel Günleri Geçirdiği Villaya Polis Zoruyla Girebildi

Birlikte En Güzel Günleri Geçirdiği Villaya Polis Zoruyla Girebildi

ALMANLARIN dünyaca ünlü tenisçisi Boris Becker, yine magazin haberleriyle gündemde.

01.08.2018 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALMANLARIN dünyaca ünlü tenisçisi Boris Becker, yine magazin haberleriyle gündemde. Özel yaşantısındaki çalkantılar sonrasında ekonomik olarak da büyük kriz yaşayan 50 yaşındaki Becker ile iki ay önce ayrıldığı eşi Lilly arasında yeni sıkıntılar yaşandı. Becker katıldığı televizyon programında ayrıldığı eşiyle sorunlarının olmadığını anlattıktan birkaç saat sonra Lilly Becker, ikilinin evlilik sırasında yaşadıkları Londra'daki villaya ancak polis eşliğinde girebildi.

YAKINI KAPIDAN SOKMADI

Becker'in Berlin'de bulunduğu sırada pazartesi eve gelen Lilly Becker, villaya giremedi. Becker'in villayı teslim ettiği yakını, Lilly'yi eve sokmadı. Lilly gözyaşları arasında özel eşyalarını alamadan kapıdan döndü. Salı günü ise bu kez İngiliz polisleri eşliğinde eve gelen Lilly, özel eşyalarını alıp evden ayrıldı.

'HAYAT BANA ÖĞRETTİ'

Becker ise son yaşananları twitter hesabından şu sözlerle paylaştı: 'Hayat bana, başkasının bağlılığını kontrol edemeyeceğimi öğretti. Senin ona karşı ne kadar iyi olduğunun önemi yok. Bu onun da sana karşı iyi olduğu anlamına gelmez. Bazen senin en çok sevdiklerin, kendilerini değiştirir ve böylece senin en az güvendiğin insan olurlar." Becker'in bu paylaşımını eski eşi ve oğlunun annesi Lilly de beğendi. Lilly beğeniyi ironi olarak mı yaptığı bilinmiyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Birlikte En Güzel Günleri Geçirdiği Villaya Polis Zoruyla Girebildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement