Birlikte Üretiyoruz, Engelleri Aşıyoruz" Projesi - Son Dakika
Yerel

Birlikte Üretiyoruz, Engelleri Aşıyoruz" Projesi

Çankırı'da "Birlikte Üretiyoruz, Engelleri Aşıyoruz" projesi kapsamında engelliler keçeden çanta yaptı.

20.04.2015 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'da "Birlikte Üretiyoruz, Engelleri Aşıyoruz" projesi kapsamında engelliler keçeden çanta yaptı.

Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi ile Çankırı Mesleki Teknik ve Teknik Anadolu Lisesi Engelliler Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında lise öğrenciler, Vali Ayhan Çevik Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ndeki engellilerle bir araya geldi.

Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi sorumlusu Asiye Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencileri kaynaştırarak farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma başlattıklarını dile getirdi.

Çalışmanın oldukça verimli geçtiğini anlatan Ceylan, "Burada engellilerle öğrencilerimizi bir araya getirdik. Birlikte keçeden çeşitli çantalar yapıldı. Hep birlikte eğlendiler. Oldukça heyecanlı bir çalışmaydı" dedi.

Çankırı Mesleki Teknik ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden İlknur Ayhan da Engelliler Haftası'nda öğrencilerin engellilerle hazırladıkları çantaları satışa çıkaracaklarını söyledi.

Engelli öğrenci Edanur Çağlar ise keçeleri kesip, çantaların üzerine yapıştırdıklarını, el becerilerinin gelişmesi açısından güzel bir çalışma olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birlikte Üretiyoruz, Engelleri Aşıyoruz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement