Birmot Bursa'nın 2016 Yılı Performansı Ödüllerle Taçlandı - Son Dakika
Ekonomi

Birmot Bursa'nın 2016 Yılı Performansı Ödüllerle Taçlandı

Birmot Bursa\'nın 2016 Yılı Performansı Ödüllerle Taçlandı

Türkiye otomotiv perakendeciliğinin önde gelen markalarından Birmot Bursa Şubesi'nin 2016 yılında gösterdiği başarılı performans TOFAŞ tarafından verilen üç ödül ile taçlandı.

20.02.2017 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye otomotiv perakendeciliğinin önde gelen markalarından Birmot Bursa Şubesi'nin 2016 yılında gösterdiği başarılı performans TOFAŞ tarafından verilen üç ödül ile taçlandı.

TOFAŞ'ın 2016 yılı performans değerlendirmesinin yapıldığı Fiat Bayiiler Toplantısında Birmot Bursa, 2016 yılında gerçekleştirdiği en çok C Grubu araç satışı ile tüm bayiler arasında "2016 yılı Toplam Araç Satışı Birincisi" ödülüne layık görüldü. Birmot Bursa ayrıca, en yüksek sayıda araç kullanım kredisi sağlayan şube olarak "Koç Fiat Kredi 2016 Yılı En Çok 1. El Kredi Kullandırım" ödülünü de almaya hak kazandı.

Törende Birmot Bursa Şubesi Müdürü Ertekin Gümüşel şubesi adına ödülleri Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Tofaş A.Ş. Ceo'su Cengiz Eroldu ve Koç Fiat Kredi Genel Müdürü Fidan Sevilmiş'in elinden aldı.

Birmot Bursa Şubesi ayrıca bayii teşkilatında tamamladığı 45. yıl onuruna verilen plaketini de yine Koç Grubu yetkililerinden aldı.

Birmot hakkında

Türkiye'nin önde gelen otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv çatısı altında bulunan Birmot, 1953 yılından beri faaliyet gösteriyor.

Türkiye genelinde 9 ilde, 17 şube ile hizmet veren Birmot, uzman kadrosu ile Fiat, Alfa Romeo, Jeep marka araçların satış ve satış sonrası hizmetleri ile Chrysler, Lancia, Dodge marka araçların servis hizmetini sunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Birmot Bursa'nın 2016 Yılı Performansı Ödüllerle Taçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement