Birsel Vardarlı Demirmen için jübile yapıldı - Son Dakika
Spor

Birsel Vardarlı Demirmen için jübile yapıldı

Birsel Vardarlı Demirmen için jübile yapıldı

Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz sezon sonunda basketbola veda eden efsane basketbolcu Birsel Vardarlı Demirmen için bir jübile töreni düzenledi.

22.12.2019 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz sezon sonunda basketbola veda eden efsane basketbolcu Birsel Vardarlı Demirmen için bir jübile töreni düzenledi.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 10'uncu haftasında Fenerbahçe Öznur Kablo'nun Bellona Kayseri Basketbol'u konuk ettiği müsabaka öncesinde, Fenerbahçe ve A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda kaptanlık görevini üstlenen ve geçtiğimiz sezon basketbola veda eden Birsel Vardarlı Demirmen için jübile töreni yapıldı. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile Fenerbahçe Öznur Kablo'nun yaptığı jübile maç oldukça keyifli geçerken, sarı lacivertli taraftarlar maça ve Birsel Vardarlı Demirmen'e yoğun ilgi gösterdi.

BİRSEL VARDARLI DEMİRMEN'DEN TEŞEKKÜRJübile maçının ardından başkan Ali Koç ve Birsel Vardarlı Demirmen konuşma gerçekleştirdi. Ali Koç, Birsel Vardarlı Demirmen'e emekleri için teşekkür ederek kariyerinde başarılar dilerken, Birsel Vardarlı Demirmen ise kendisi üzerinde emeği geçen eski başkan Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlara teşekkürlerini iletti.Öte yandan Fenerbahçe Öznur Kablo'nun kaptanı Tuğçe Canıtez, Birsel Vardarlı Demirmen'e imzalı forma ve çiçek takdim etti.Kaptan Birsel Vardarlı Demirmen için yapılan jübile törenine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic ile oyuncular ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.BİLET GELİRLERİ ANADOLU'DAKİ KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ İÇİN KULLANILACAKÖte yandan Fenerbahçe Kulübü, Birsel Vardarlı Demirmen'in jübilesi için satılan biletlerin gelirlerinin tamamının Anadolu'daki kız çocuklarının eğitimi için kullanılacağını açıkladı.Birsel Vardarlı Demirmen, 13 yıl formasını terlettiği Fenerbahçe'de 10 lig, 6 Türkiye Kupası ve 6 Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci yaşadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Birsel Vardarlı Demirmen'in konuşmasıAli Koç'un konuşmasıBirsel Vardarlı Demirmen'e forma ve çiçek takdimiFenerbahçe Beko ile Fenerbahçe Öznur Kablo'nun yaptığı maçtan detaylarBirsel Vardarlı Demirmen'den detaylarBirsel Vardarlı Demirmen'in formasının emekli edilmesi

Genel detaylar


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Birsel Vardarlı Demirmen için jübile yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement