Bisiklet Severlerden BKK'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bisiklet Severlerden BKK'ya Ziyaret

Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği Başkanı Ertan Ayçetin, Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala'yı ziyaret etti.

25.06.2015 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği Başkanı Ertan Ayçetin, Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala'yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen ziyarete BUBİDOS üyesi Mutluhan Ceylan'da eşlik etti. Yürüttükleri faaliyetler hakkında BKK Başkanı Semih Pala'ya bilgiler veren Ertan Ayçetin, Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği (BUBİDOSD) olarak 21 yıldır faal olduklarını söyledi.

'Yüzyıllık Macera' bisiklet turunu 6. kez düzenlediklerini ifade eden Ayçetin, "1897 yılında Ahmet Tevfik Bey, İstanbul'dan yola çıkarak Bursa merkez ile Mudanya, İnegöl ve Yenişehir ilçelerini bisikleti ile geziyor. Başından geçenleri ise 'Velosipedle Hüdavendigar Velayeti Dahilinde Bir Cevelan' adıyla 1903 yılında yayınlıyor. Bizlerde bu bilgiler ışında İznik ilçesini de rotaya dahil ederek 'Yüzyıllık Macera' bisiklet turu'nu başlattık ve bu yıl 6.'sını düzenledik" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bisiklet Severlerden BKK'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement