Bismil'de 35 bin öğrenciye kitap ve zeka geliştirici oyunlar hediye edildi - Son Dakika
Güncel

Bismil'de 35 bin öğrenciye kitap ve zeka geliştirici oyunlar hediye edildi

Bismil'de 35 bin öğrenciye kitap ve zeka geliştirici oyunlar hediye edildi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 35 bin çocuğa kitap ve zeka geliştirici oyun hediye edildi.

24.04.2020 11:36  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bismil'de 35 bin öğrenciye kitap ve zeka geliştirici oyunlar hediye edildi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 35 bin çocuğa kitap ve zeka geliştirici oyun hediye edildi.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, 20 yaş altı çocukların yaklaşık 3 haftadır sokağa çıkamadığını kaydetti. Evde oturan çocukların evde kalmasını teşvik etmek hem kaliteli, nitelikli zaman geçirmeleri için onlara hediye götürmeyi düşündüklerini belirten Kaymakam Yüksel, "Bu kapsamda belediye olarak okul çağında ki tüm çocuklara 35 bin çocuğumuza anaokulundan lise son sınıfı olan tüm çocuklarımıza yaşlarına göre kitaplar ve özelikle zeka geliştirici oyun setleri tercih ettik. Bu kapsamda İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ile beraber çalıştık. Tüm öğrencilerimizin okul idarecileri öğretmenlerimiz ve aynı zamanda din görevlilerimizden de destek aldık. Hep beraber tüm çocuklarımıza bu hediyeler ulaştırılacak" dedi.

Bismil\'de 35 bin öğrenciye kitap ve zeka geliştirici oyunlar hediye edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bismil'de 35 bin öğrenciye kitap ve zeka geliştirici oyunlar hediye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement