Bitezlilerden Başkan Kocadon'a Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Bitezlilerden Başkan Kocadon'a Büyük Destek

Bitezlilerden Başkan Kocadon\'a Büyük Destek

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bitez'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

18.02.2014 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Mehmet Kocadon, Bitez Beldesi'nde yaptığı ziyaretlerde vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Başkan Kocadon'a ziyaretleri sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve partililer eşlik etti.

Beraberindekilerle birlikte, Bitez sahilinde hizmet veren işletmelere uğrayan Başkan Kocadon, kafeterya ve restoranlarda oturan vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı. Ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşlar, Başkan Kocadon'a, kendisini çok sevdiklerini, desteklediklerini, verilen hizmetlerden çok memnun olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler ve "Desteklerimiz sizinle başkanım", "İstanbul'dan geldik ama kalbimiz sizinle", "En büyük başkan sizsiniz, sonuna kadar sizinleyiz." diyerek sevgilerini gösterdiler.

Başka bir vatandaş ise; "Ben Konacık'takine oy vermem çünkü Konacık gibi İzmir'de var, Kuşadası'nda var, Ankara'da var, Marmaris'te var. Buralar rezil oldu. Ben dört katlı ev istemiyorum. Ben bahçe içinde, yeşillikler içinde evler istiyorum. O Konacık'taki göğü tırmalayan çamlar nerede? Asfalt dökmek şehircilik değil. Burası yağmur alan bir yer. Yağmur alan yerde parke taş döşenir ki yağmur insin yeraltı sularını beslesin. Budur yani. Bunu yapacak belediye başkanı istiyoruz biz. İnşallah Kocadon yapacak" dedi.

Bitez halkının sevgisi Başkan Kocadon'u duygulandırdı

Başkan Kocadon ve beraberindekiler daha sonra Bitez köy içinde bulunan esnafları da ziyaret ederek Arap Çavuş'un Kahvesi'nde vatandaşlarla buluştu. Bitez Cumhuriyet Caddesi'ni dolduran vatandaşlar, Başkan Kocadon'u destek sloganları ve alkışlarla karşıladı. Başkan, yoğun programına rağmen vatandaşların ilgisi nedeniyle uzun süre bölgeden ayrılamadı. Bitezlilerin gösterdiği sevgi ve ilgi karşısında duygulu anlar yaşayan Başkan Kocadon, "Bakın hala tüylerim diken diken oluyor. Bitez Halkı'nın sevgisi, bana sarılması, hoş geldin kardeşim demesi, beni o kadar mutlu etti ki." dedi.

Başkan Kocadon kahvede yaptığı konuşmada, Ortakent ve Bitez sahil bandını birleştirdiklerini belirterek şunları söyledi; Hükümetlerin yapamadığını o zaman beraber yaptık. Aktur'dan açtığımız yolla Ortakent ile Bitez'i kardeş yapmıştık, 1999-2000'li yıllarda arkadaşlar, hatırlayın. Sonraki süreçlerde ise Bitez-Ortakent işbirliği ile çok güzel hizmetlere beraberce imza attık. Hep şunu söylüyorum. En fazla sahil bandı Ortakent Sahili'ndeydi, sonra da Bitez'de. Bitez ile Ortakent'in böyle bir özelliği var. Onun için ben bu konuda tecrübeliyim. Sahil bandımızı birleştirdik, böylelikle turizme de bağlama olasılığını yakaladık.

"Bodrum Yarımadası çok güçlü"

Bodrum Yarımadası'nın çok güçlü olduğunu ifade eden Başkan Kocadon, "Sizlere gelip 'merhaba' diyoruz. Gelip projelerimizi de anlatacağız. Meydanlarda toplanacağız. Hep bir emek ve mücadeleyle bir araya geliniyor. Sonrasında hizmet yapmak için de çok fazla mücadele ediliyor. Kimi zaman hükümetle aynı tarafta olmadığın için her noktadan bastırıyorlar, biliyorsunuz. Hızlarını alamazlarsa, hapse atıyorlar. Hiç önemli değil ama biz bunlardan yıldık mı arkadaşlar? Yılmadık. Niye yılmadık? Çünkü Bodrum Yarımadası o kadar güçlü ki, arkadaşlar; Türkiye Ekonomisi'ne iki milyar dolar veriyor, bu güzelim ada. Bakın, iki milyar dolar ama biz hala sel felaketiyle, bozuk yollarla, elektrik derdiyle uğraşıp duruyoruz. Bunların hiçbiri aşılamayacak problemler değil. Hepsini aşacağız." diye konuştu.

"Bodrum'dan Muğla'ya gelenler, Muğla'da turizmi patlattı"

"Türkiye'nin hiçbir yerinde, hiçbir liderle bu kadar kaynaşmış ve iç içe olmuş bir halk göremezsiniz" diyen başkan, sözlerini şöyle tamamladı: Dikkat edin, bakın. Bu kardeşiniz bu kadar hizmet yaptı. Bir tane bile koruması yok, koruma nedir bilmez, nasıl bir kavramdır onu da bilmez çünkü ne var biliyor musunuz arkadaşlar? Benim arkamda hep siz vardınız. Hatırlıyor musunuz tatil günlerimi? Bodrum Yarımadası'ndan Muğla'ya giden halk Muğla turizminde patlama yarattı. Sonra da beni on beş kilometrelik araç konvoyuyla, üç buçuk saat yirmi bin kişiyle Bodrum Meydanı'nda bekledi. Niçin beklediniz? İnandığınız için.

Arapçavuş Kahvesi'nin içini ve dışını hınca hınç dolduran vatandaşlar, Başkan Kocadon'a verdikleri desteği, konuşması sırasında bol bol alkışlayarak gösterdi. Kahveye sığmayan vatandaşlar ise Kocadon'u dışarıda durarak dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bitezlilerden Başkan Kocadon'a Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı
    18:23 Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı

    Hatay'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anı kameraya yansıdı. Yakalanan göçmenlerin barınma ve nakillerini sağlayan 2 kişi tutuklandı.

  • Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler 5 Gün Süreyle Yasaklandı
    18:23 Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler 5 Gün Süreyle Yasaklandı

    Şanlıurfa Valiliği, 2 Nisan'dan itibaren 5 gün süreyle kent genelinde gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığını duyurdu. Valilik, alınan kararın İl İdaresi Kanunu ve Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na dayandığını belirtti. Yasak kapsamında tüm açık alan etkinlikleri, toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, miting gibi etkinlikler yasaklanmıştır.

  • Siirt'te dolu tüplerin bulunduğu kamyonet devrildi, 2 kişi yaralandı
    18:22 Siirt'te dolu tüplerin bulunduğu kamyonet devrildi, 2 kişi yaralandı

    Siirt-Şirvan karayolunda meydana gelen kazada, dolu tüplerin içinde olduğu kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ve bir kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sürücü kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Gaz dolu tüplerin patlamaması faciayı önledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Hatay'da Kavga Sonrası Tarihi Eser Operasyonu
    18:22 Hatay'da Kavga Sonrası Tarihi Eser Operasyonu

    Hatay'da 2 kardeş arasında meydana gelen kavga sonrası yapılan ev aramasında çeşitli tarihi eserler ele geçirildi. Polis ekipleri, evde bulunan heykel, yazılı tarihi eser, sikke ve kurusıkı fişeklerin yanı sıra uyuşturucu ticaretiyle ilgili not defteri ve cep telefonları da ele geçirdi. Şüpheliler adli mercilere teslim edildi.

  • Siverek'te otomobilin çocuğa çarpma anı kamerada
    18:22 Siverek'te otomobilin çocuğa çarpma anı kamerada

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilin, küçük bir çocuğa çarpma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza sonucunda çocuk metrelerce sürüklendi ancak hayati tehlikesi bulunmuyor.

  • AK Parti Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarından destek çağrısı
    18:21 AK Parti Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarından destek çağrısı

    Konya'da AK Parti Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçe belediye başkanları, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Cuma namazı sonrası düzenlenen basın açıklamasında, AK Parti yetkilileri saha çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü ve seçim sonuçlarının Konya'ya büyük hizmetler getireceğine inandıklarını belirtti. Belediye başkanları da Konya için canla başla çalıştıklarını ve destek istediklerini ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    18:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul Bir Beş Sene Daha Kaybedemez"

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, her şeyi akıl ve vicdan terazisinde tartacaklarını, kırgınlık ve öfke yerine sağduyuyla meseleye yaklaşacaklarını belirtti. Erdoğan, kullanacakları bir oyun beş senelerini etkileyeceğini unutmayacaklarını vurgulayarak, İstanbul'un bir 5 sene daha kaybedemez olduğunu ifade etti.

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz 6. kez muhtarlığa aday oldu
    18:20 Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz 6. kez muhtarlığa aday oldu

    Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rabia Ana Hatun Mahallesi'nin 5 dönemdir muhtarlığını yapan Cemal Korkmaz, mahallelilerin yoğun teveccühü üzerine 6'ncı kez muhtarlığa aday oldu.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın iftar programı engellendi
    18:19 CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın iftar programı engellendi

    Balıkesir'de CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın kent meydanında yapacağı iftar programının, AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından engellenmeye çalışıldığı iddia edildi. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, iftar programının yapılacağı alana gelerek Yücel Yılmaz'a tepki gösterdi.


Advertisement