Bitlis Belediyesinden işlek caddelere yeni çöp kovaları - Son Dakika
Güncel

Bitlis Belediyesinden işlek caddelere yeni çöp kovaları

Bitlis Belediyesinden işlek caddelere yeni çöp kovaları

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin ana arterlerindeki kaldırımlara sallama çöp kovası monte edilmeye başlandı.

22.05.2020 10:06  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin ana arterlerindeki kaldırımlara sallama çöp kovası monte edilmeye başlandı.

Daha temiz bir Bitlis için gece gündüz çalışarak mesai yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm mahalleleri sokak sokak dolaşarak çöplerin toplamasının yanı sıra yeni çöp konteynerleri ve sallama kovalar bırakarak çöp sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor. Ahmet Eren Bulvarı kaldırımları üzerinde 50 metre aralıklarla sallama çöp kovaları yerleştirilmeye başlandı. Sallama çöp kovalarının Ahmet Eren Bulvarı'nda başlanarak monte edilmeye başlandığını belirten Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, daha temiz bir kent için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Bitlis Belediyesi olarak kent merkezinde halkının yoğun olarak kullandığı prestijli caddelere daha önceden yerleştirilen kullanılmayacak durumda olan çöp kovalarını yenilediklerini dile getiren Tanğlay, "Temiz Çevre, Temiz Bitlis" faaliyetleri kapsamında şehrin işlek caddelerine yerleştirilecek olan modern çöp kovalarının sigara küllüklerini de içinde barındırdığını kaydetti. Tanğlay, "Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokakların daha temiz olması için yeni çöp kutuları montaj çalışmalarına başlanıldı. Bu kovalar sayesinde çöpler eskiye oranla daha derli toplu bir biçimde toplanacak, şehrimiz daha temiz görünüme kavuşacaktır. Ekipler şehrimizin önemli noktalarına kaldırım kenarlarına çöp kovalarının montaj çalışmalarını sürdürüyor. Daha temiz bir çevre ve kentteki yaşam kalitesini arttırmak adına hassas bir şekilde çalışıyoruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bitlis Belediyesinden işlek caddelere yeni çöp kovaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Gençleri Savunma ve Havacılıkta Başarı Hikayesi Yazıyor
    14:09 Türk Gençleri Savunma ve Havacılıkta Başarı Hikayesi Yazıyor

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin son 20 yılda savunma ve havacılıkta büyük bir başarı hikayesi ortaya koyduğunu belirtti. Türk gençlerinin önündeki engeller kaldırıldığında dünyanın en iyi teknolojilerini geliştirebileceklerini gösterdiklerini vurgulayan Kacır, Türkiye'nin iftihar kaynağı projelerin genç mühendisler tarafından geliştirildiğini söyledi. Ayrıca, Bakan Kacır, Türk gençliğiyle birlikte yeni başarı hikayelerini sürdürmek istediklerini ve uzayda da daha geniş bir ekosistem inşa etmek için çalıştıklarını belirtti.

  • DÜ'de Türk Tasavvuf Müziği Konseri Gerçekleştirildi
    14:09 DÜ'de Türk Tasavvuf Müziği Konseri Gerçekleştirildi

    Düzce Üniversitesi'nde Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü tarafından düzenlenen Türk Tasavvuf Müziği konserinde, tasavvuf eserleri seslendirildi. Konserin sonunda Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, emeği geçenlere teşekkür belgesi verdi. Konserde Rektör Yardımcısı, Genel Sekreter, Dekan, akademik ve idari personel ile öğrenciler de yer aldı.

  • Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bağımsız adaylık kararı tartışma yarattı
    14:06 Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bağımsız adaylık kararı tartışma yarattı

    Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmemesi sonrası bağımsız aday olarak katılma kararı alması ve CHP'nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu'nun açıklamaları tartışma yarattı.

  • Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi
    14:05 Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi

    Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, MÜSİAD Antalya Başkan'ı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Kazakistan'ın potansiyel yatırım alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkonsolos Kanafeyev, Kazakistan'ın stratejik konumu, büyük pazarlara erişim kolaylığı, yatırım teşvikleri, doğal rezervleri ve Astana Uluslararası Finans Merkezi hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Görüşme sonunda Başkonsolos Kanafeyev, MÜSİAD Antalya yönetimini Kazakistan'a davet etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
    14:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız.

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi
    14:04 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, emeklilere yönelik açıklamalarda bulunarak, Pamukkale Belediyesi'nin emeklilere sosyal ve ekonomik destekler sağlayacağını belirtti.

  • Cumhur İttifakı adayı Tosun, Bodrum'da kıyı işgaline son verecek
    14:02 Cumhur İttifakı adayı Tosun, Bodrum'da kıyı işgaline son verecek

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, hazırladığı kıyı kenar projesi ile hem Bodrumluları yeniden denizle buluşturacak, hem de sahillerdeki işgallere son verecek.


Advertisement