Bitlis Tanıtım Günleri - Son Dakika
Yerel

Bitlis Tanıtım Günleri

Adilcevaz Eğitim ve Kültür Vakfı (ADEV) Başkanı Ebubekir Turgut, Ankara'da düzenlenen Bitlis Tanıtım Günlerine katılan hemşehrilerini ağırladı.

16.11.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adilcevaz Eğitim ve Kültür Vakfı (ADEV) Başkanı Ebubekir Turgut, Ankara'da düzenlenen Bitlis Tanıtım Günlerine katılan hemşehrilerini ağırladı.

Turgut'un düzenlediği yemek programına katılan Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, ilçede yaşayanların başta Ankara olmak üzere metropol şehirlerde kendilerine sahip çıkacak bir vakıf veya dernek aradıklarını, ADEV'in de bu işi en iyi şekilde yaptığını söyledi.

Özbek, "Ancak daha iyi yapmanız için desteğe ihtiyacınız olabilir. Bunun için belediye başkanımızla beraber hareket ederek ADEV ve diğer derneklerimizi ayağa kaldırıp en güzel şekilde hizmet etmesini sağlamak için büyük bir çaba sarf edeceğiz. Bu güzel günde sizlerle beraber olmaktan dolayı da ayrıca memnuniyet duydum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise merkezi Ankara'da bulunan ADEV'in ilk göz ağrıları olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Buraya sahip çıkmak, destek vermek ve ayağa kaldırmak bizim en büyük görevimizdir. Daha önce ADEV'in başına geçen bazı hemşehrilerimiz, vakfımızı siyasi emellerine alet etmiş ve vakfın ismine leke sürmüştür. Bu tür vakıflar siyasetten uzak olmalıdır. Biz bugün ADEV'in Başkanı Ebubekir Turgut'un ne kadar özveriyle çalıştığını görüyoruz."

ADEV Başkanı Ebubekir Turgut da hemşehrilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğuna değinerek, vakfı daha da ileriye götürebilmek için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Programa Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun, MADER Başkan Yardımcısı Suat Aydın, Adilcevaz eski Belediye Başkanı Adnan Göksoy, Aydınlar eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Tutçu, İl Genel Meclis Üyesi Halil Sergici ve vatandaşlar katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis Tanıtım Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement